A saját gyerekük tragédiája sem érdekli ezeket a sztárokat

A sztárvilágban sem mindig felhőtlenek a családi viszonyok: vannak olyanok, akik egyáltalán nem tartják a kapcsolatot a gyerekükkel, nem beszélnek velük, vagy csak hosszú szünet után közeledtek hozzájuk újra. Anthony Hopkins például azt sem tudja, hogy van-e unokája, Tom Cruise utoljára nyolc éve mutatkozott nyilvánosan Surival, egy másik Oscar-jelölt színész pedig állítólag még ki is kezdett a saját lányával, ráadásul egy temetésen – egyszerűen nem ismerte fel, olyan régen találkoztak – írja cikkében az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 19. 8:36
CHAN, Jackie
Budapest, 2017. prilis 23. Jackie Chan Oscar-djas sznsz, harcmvsz a knai filmfesztivl megnyitjn a fvrosi Urnia Nemzeti Filmsznhzban 2017. prilis 23-n. MTI Fot: Mohai Balzs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Anthony Hopkins

Idén Az apa címszereplőjeként kapott Oscar-díjat az egyik legnagyobb brit színész. Butának tűnő szójáték, de igaz: a filmből szívszorító (és beteg) apa, a valóságban egyszerű rossz és szívtelen apa. Első feleségét, Petronella Barkert akkor hagyta ott, amikor a lányuk, Abigail még pelenkás volt. A lánnyal aztán később sem tartotta nagyon a kapcsolatot, bár a kilencvenes években rövid időre egymásra találtak – ez azonban nem tartott túl sokáig, már több mint húsz éve nem is találkoztak. Hopkins egy 2018-as interjúban azt is mondta, hogy nem tudja, van-e unokája, de úgy tűnt, nem is nagyon érdekelte.

Tom Cruise

2012-ben váltak el Katie Holmesszal, közös lányukkal, Surival pedig utoljára a következő évben lehetett együtt látni nyilvánosan. Hogy mennyire volt valós vagy nem a házassága, azt nem lehet tudni, de annyi biztos: Cruise nemigen tartja a kapcsolatot a lányával, aminek feltehetően a szcientológiai egyház lehet az oka, de Holmesszal való rossz viszonya is közrejátszhat benne. Akárhogy is, Suri gyerekként még sokszor hiányolta az apját, de mára elfogadta a helyzetet, tizenöt évesen már ő sem keresi a színész társaságát.

Jackie Chan

2018-ban az akciósztár lánya, Etta Ng is hasonló helyzetbe került a barátnőjével, a YouTube-ra akkor feltöltött videójában már arról számolt be, hogy a híd alatt alszanak. Azaz tragédiába fordult saját lánya élete – de ez sem érdekelte. Chan nemcsak hogy nem foglalkozott a lányával, de sokáig el sem ismerte, az anyjával, Elaine Ng szépségkirálynővel ugyanis csak rövid viszonya volt, vele csalta meg egyszer a feleségét. „Nem mondanám, hogy az apám, a neve hallatán nekem is csak annyi ugrik be, hogy Jackie Chan egy híres színész” – magyarázta korábban a lány. 

A teljes cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Jackie Chan Oscar-díjas színész, harcművész (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.