időjárás 1°C Mária 2021. December 8.
logo

A saját gyerekük tragédiája sem érdekli ezeket a sztárokat

Forrás: origo.hu
2021.11.19. 08:36 2021.11.19. 09:11
A saját gyerekük tragédiája sem érdekli ezeket a sztárokat

A sztárvilágban sem mindig felhőtlenek a családi viszonyok: vannak olyanok, akik egyáltalán nem tartják a kapcsolatot a gyerekükkel, nem beszélnek velük, vagy csak hosszú szünet után közeledtek hozzájuk újra. Anthony Hopkins például azt sem tudja, hogy van-e unokája, Tom Cruise utoljára nyolc éve mutatkozott nyilvánosan Surival, egy másik Oscar-jelölt színész pedig állítólag még ki is kezdett a saját lányával, ráadásul egy temetésen – egyszerűen nem ismerte fel, olyan régen találkoztak – írja cikkében az Origó.

Anthony Hopkins

Idén Az apa címszereplőjeként kapott Oscar-díjat az egyik legnagyobb brit színész. Butának tűnő szójáték, de igaz: a filmből szívszorító (és beteg) apa, a valóságban egyszerű rossz és szívtelen apa. Első feleségét, Petronella Barkert akkor hagyta ott, amikor a lányuk, Abigail még pelenkás volt. A lánnyal aztán később sem tartotta nagyon a kapcsolatot, bár a kilencvenes években rövid időre egymásra találtak – ez azonban nem tartott túl sokáig, már több mint húsz éve nem is találkoztak. Hopkins egy 2018-as interjúban azt is mondta, hogy nem tudja, van-e unokája, de úgy tűnt, nem is nagyon érdekelte.

Tom Cruise

2012-ben váltak el Katie Holmesszal, közös lányukkal, Surival pedig utoljára a következő évben lehetett együtt látni nyilvánosan. Hogy mennyire volt valós vagy nem a házassága, azt nem lehet tudni, de annyi biztos: Cruise nemigen tartja a kapcsolatot a lányával, aminek feltehetően a szcientológiai egyház lehet az oka, de Holmesszal való rossz viszonya is közrejátszhat benne. Akárhogy is, Suri gyerekként még sokszor hiányolta az apját, de mára elfogadta a helyzetet, tizenöt évesen már ő sem keresi a színész társaságát.

Jackie Chan

2018-ban az akciósztár lánya, Etta Ng is hasonló helyzetbe került a barátnőjével, a YouTube-ra akkor feltöltött videójában már arról számolt be, hogy a híd alatt alszanak. Azaz tragédiába fordult saját lánya élete – de ez sem érdekelte. Chan nemcsak hogy nem foglalkozott a lányával, de sokáig el sem ismerte, az anyjával, Elaine Ng szépségkirálynővel ugyanis csak rövid viszonya volt, vele csalta meg egyszer a feleségét. „Nem mondanám, hogy az apám, a neve hallatán nekem is csak annyi ugrik be, hogy Jackie Chan egy híres színész” – magyarázta korábban a lány. 

A teljes cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Jackie Chan Oscar-díjas színész, harcművész (Fotó: MTI/Mohai Balázs)