Veszélyben van II. Erzsébet karácsonya

A királynő egyik legkedvesebb ünnepe a karácsony, de a koronavírus miatt, nem biztos benne, hogy idén meghívja a családot – olvasható a Hiradó.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 12. 20. 10:01
II. ERZSÉBET
Windsor, 2019. december 24. 2019. december 24-én közreadott kép: II. Erzsébet brit királynõ a windsori kastélyban, az alattvalóihoz intézett televíziós karácsonyi üzenet felvételén. MTI/EPA/PA pool/Steve Parsons Fotó: Steve Parsons
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Míg a legtöbb lap arról cikkezett pár héttel ezelőtt, hogy a királynő biztosan megtartja a hagyományos sandringhami családi karácsonyt, addig a Telegraph-nak nyilatkozó forrás elárulta, hogy II. Erzsébet korántsem olyan biztos a dologban. Állítólag egészen az utolsó pillanatig kivár a döntéshozatallal.

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak szűk körben ünnepelhettek, ami azt jelentette, hogy maximum hatan lehettek a családi karácsonyon és rendhagyó módon, 37 év után először nem Sandringhamben, hanem Windsorban tartották az eseményt.

A királynő otthona egyébként nemrég megkapta ünnepi dekorációját, így teljes pompájában ragyog a Windsori kastély.

A teljes cikk ITT olvasható.

Borítókép: 2019. december 24-én közreadott kép: II. Erzsébet brit királynő a windsori kastélyban, az alattvalóihoz intézett televíziós karácsonyi üzenet felvételén (Fotó: MTI/EPA/PA pool/Steve Parsons)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.