Grandiózus karácsonyfát állítottak II. Erzsébet királynőnél

Megkapta ünnepi dekorációját az uralkodó otthona, a Windsori-kastély – olvasható a Hirado.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 11. 29. 14:35
II. ERZSBET
London, 2014. december 25. II. Erzsbet brit kirlyn a Buckingham-palota nnepi ebdltermben 2014. december 25-n, miutn felvettk a Nemzetkzssg npeihez intzett televzis karcsonyi zenett. (MTI/EPA/PA/John Stillwell) Fotó: JOHN STILLWELL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Teljes ünnepi pompájában ragyog a Windsori kastély, melyről friss fotókkal számolt be a királynő hivatalos Instagram oldala.

A legszebb és leggrandiózusabb eleme az ünnepi dekorációnak ezúttal is a Szent György teremben felállított hat méter magas fenyő, mely a Windsor Great Parkból került idén is kiválasztásra. A People magazin szerint a fenyő már Viktória királynő uralkodása alatt is a parkban állt. Idén is a tükrös,- és üvegdíszek, bársonyos gömbök tették még fenségesebbé az egyébként is gyönyörű fenyőfát.

A terem sokak számára ismerős lehet, hiszen itt tartotta az esküvője utáni fogadását Harry herceg és Meghan hercegné, valamint az első fotók is itt készültek fiukról, Archie-ról. 

A palota egyébként lehetőséget nyújt a látogatók számára, hogy január 31-ig megtekintsék Windsort teljes ünnepi pompájában, és az ablakokból talán még a királynőt is ellehet csípni kutyasétáltatás közben.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: II. Erzsébet brit királynő a Buckingham-palota ünnepi ebédlőtermében 2014. december 25-én, miután felvették a Nemzetközösség népeihez intézett televíziós karácsonyi üzenetét (Fotó: MTI/EPA/PA/John Stillwell)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.