Vilmos és Harry egyetlen nő kedvéért hajlandó csak elásni a csatabárdot

Az utóbbi években a testvérek kapcsolata köztudottan nem volt felhőtlen, mióta Harry feleségével és kisfiával a tengerentúlra költözött, és kivonta magát az királyi család kötelezettségei alól – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2021. 12. 04. 11:07
Vilmos herceg; HARRY herceg
London, 2017. december 12. Vilmos cambridge-i herceg, Kroly brit trnrks elsszltt fia (b) s ccse, Harry herceg rkezik a Csillagok hborja VIII: Az utols Jedik (Star Wars: The Last Jedi) cm filmj londoni premierjre 2017. december 12-n. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga) Fotó: FACUNDO ARRIZABALAGA

Az utóbbi években a testvérek kapcsolata köztudottan nem volt felhőtlen, mióta Harry feleségével és kisfiával a tengerentúlra költözött, és kivonta magát az királyi család kötelezettségei alól – olvasható a Híradó.hu cikkében.

A testvérek kapcsolata az utóbbi években nem volt felhőtlen, de az életükben mindig lesz egy nő, aki miatt minden nézeteltérésüket félre tudják tenni, ő pedig nem más, mint az édesanyjuk, a néhai Diana hercegné.

Az ő emlékére hozták létre a Diana-díjat, amit kétévente osztanak ki fiataloknak társadalmi és humanitárius munkájukért. Az első elismeréseket 2017-ben adták át, azon az eseményen még mindkét herceg megjelent, idén azonban a koronavírus-járvány és a távolság miatt, külön-külön adták át a díjakat az arra érdemeseknek – írja a People.

Vilmos a Kensington-palotában találkozott a tíz brit díjazottal, míg Harry herceg a kaliforniai Montecitóban lévő otthonából tartott virtuális beszélgetésen köszöntötte a többieket, akik szerte a világban szintén megkapták a Diana-díjat.

A testvérek legutóbb nyáron tették félre sértettségüket, hogy együtt vegyenek részt a Diana hercegné 60. születésnapja alkalmából felállított szobor avatásán.

 Az Ian Rank-Broadley által megálmodott emlékmű a Kensington-palota Sunken kertjében kapott helyet.

Harry és bátyja, Vilmos – az Egyesült Királyság majdani uralkodója – az elmúlt hónapokban számos egyértelmű jel és félhivatalos beszámoló szerint eltávolodott egymástól. Nem cáfolt értesülések szerint Vilmos különösen rossznéven vette, hogy öccse tavaly visszalépett a brit királyi család magas rangú tagjaként addig ellátott hivatalos feladataitól, és amerikai feleségével, Meghan Markle-lal együtt az Egyesült Államokba költözött.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Vilmos cambridge-i herceg, Károly brit trónörökös elsőszülött fia (b) és öccse, Harry herceg érkezik a Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedik című film londoni premierjére 2017. december 12-én (Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.