Elhunyt Meat Loaf

A 74 éves amerikai rockénekes és színész, Michael Lee Aday, Meat Loaf művésznéven vált ismertté.

Forrás: Origó.hu2022. 01. 21. 10:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírt az énekes hivatalos Facebook-oldalán jelentették be.

A bejegyzésben az olvasható, hogy az énekes éjszaka halt meg, felesége Deborah, lányai (Pearl és Amanda), illetve jóbarátai mellette voltak.

Meat Loaf hat évtizedes karrierje során több mint 100 millió albumot adott el, és 65 filmben szerepelt, többek között a Harcosok klubjában is.

A Bat Out of Hell című albuma minden idők 10 legnagyobb példányszámban eladott albumai közé tartozik a mai napig 43 millió eladott példánnyal.

Az albumon szereplő I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That) című számért Meat Loaf Grammy-díjat kapott.

A Harcosok klubja mellett legismertebb filmes alakítása a Rocky Horror Picture Show, illetve a Tenacious D, avagy a kerek rockerek című filmben voltak, de feltűnt a Doktor House-ban és a Monk, a flúgos nyomozóban is.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Meat Loaf (Fotó: Facebook.com/Meat Loaf)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.