Távozik a képernyőről a legnépszerűbb talkshow házigazdája

James Corden bejelentette, hogy távozik a Late Late Show műsorvezetői székéből – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 04. 29. 16:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

James Corden bejelentette, hogy távozik a Late Late Show műsorvezetői posztjáról. Jimmy Fallon, Stephen Colbert és Jimmy Kimmel mind régi motorosak a talkshow-k világában, a brit Corden azonban új színezetet adott különleges humorának és énektudásának köszönhetően ennek a műfajnak. A Carpool karaoke, melyben hírességeket furikázott munkába a műsorvezető, miközben a legnagyobb slágereket dalolászták együtt, akkora siker volt, hogy külön műsorként folytatódhatott.

James 2014-ben Craig Fergusont váltotta, hogy őt ki követi majd, arról még nem döntött a CBS csatorna.

Corden a Deadline információi szerint az elmúlt hét és fél évben rengeteget ingázott az Angliában élő családja és az amerikai stúdió között, így meghozta a nehéz döntést, és nem hosszabbította meg szerződését a csatornával.

Corden a tegnapi adásban maga is beszélt a show jövőjéről, melynek utolsó része 2023 nyarán kerül adásba.

Hét és fél éve kezdtem el vezetni ezt a műsort. Megváltoztatta az életemet. Imádom és szeretem az összes itt dolgozó embert. Nagyon büszke vagyok arra, amit elértünk. A legmerészebb és legvadabb álmaim váltak valóra a show-val. Amikor elkezdtem ezt a műsort, kalandként tekintettem rá, és nem mint a végső állomásomra. Úgy vélem, hogy egy év múlva épp itt lesz az ideje, hogy kiderüljön, mi vár még rám.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: James Corden (Forrás: Twitter)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.