Sztárok, akik hatalmas biztosítást kötöttek valamelyik testrészükre

A sztárvilágban nem ritka, hogy valaki nagy összegű biztosítást köt a munkaeszközére, még ha az a saját test(rész)e is: a zenészek ugyanúgy biztosíthatják a kezüket, mint a focisták a lábukat – amit egyébként sokszor a munkaadóik kérnek. De mennyit érhet Mariah Carey vagy Bruce Springsteen hangja, Daniel Craig egész teste, Cristiano Ronaldo vagy David Beckham lába?

Forrás: Origo.hu2022. 04. 29. 15:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Heidi Klum

Az egykori szupermodell a The Ellen DeGeneres Show-ban mesélte el, hogy egyszer egy munkaadója kétmillió dollárra biztosíttatta a lábait – legalábbis arra az időre, amíg neki dolgozott – olvasható az Origó cikkében. A biztosító szerint az egyik lába egyébként többet ért, mint a másik, amelyiket gyerekkorában megvágta egy üveggel, és így volt rajta egy nagyobb sebhely.

Cristiano Ronaldo

A világklasszis focistának természetesen szintén a lábait biztosíttatta 2009-ben a Real Madrid, amire azért is volt szükség, mert még a szezon előtt szenvedett egy kisebb térdsérülést. A csapat abban az évben a Manchester Unitedtól vette meg a sztárjátékost 80 millió fontért, a biztosítás összege pedig 90 millió font volt.

America Ferrera

Az Ugly Betty (Ki ez a lány?) Emmy-díjas címszereplőjének a mosolyára kötöttek tízmillió dolláros biztosítást, amikor az Aquafresh – vagyis egy szájápolási termékeket forgalmazó cég – reklámarca volt egy jótékonysági kampányban. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi történik velem– reagált akkor.

Mariah Carey

Az énekesnő nagyon ügyelt arra, hogy 2016-os turnéja, a Sweet Sweet Fantasy Tour akkor se legyen veszteséges, ha vele netán történik valami, ami miatt nem tud színpadra állniEnnek érdekében a lábát és a hangját is biztosíttatta a koncertek idejére: ha mindkettő komolyan megsérült volna, akár 70 millió dollárt is kaphatott volna.

Daniel Craig

A színész még James Bond szerepében is maga hajtott végre több kaszkadőrmutatványt, így A Quantum csendje forgatására ötmillió fontos biztosítást kötöttek rá a készítők – ami az ő esetében az egész testére vonatkozott.Végül „csak’ a vállát kellett operálni, és az ujjából vágott le egy kis darabot, a biztosítási pénz helyett azonban így is a gázsiját kapta meg.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: (Forrás: Flickr)


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.