A névváltoztatás ellenére utolérte a karma Sigourney Weavert

A színésznő a napokban mesélt arról az InStyle magazinnak, hogy amit várt, az korántsem jött be.

Forrás: hirado.hu2021. 01. 11. 9:09
null
Sigourney Weaver 1949-ben még Susan Alexandraként látta meg a napvilágot Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Alien-filmek Ripley hadnagya, a Dolgozó lány, az Avatar és a Szellemirtók nagyszerű színésznője, Sigourney Weaver 1949-ben még Susan Alexandraként látta meg a napvilágot – írja a hirado.hu.

A korabeli jogszabályoknak megfelelően a keresztnevének megváltoztatását már tizennégy éves korában kezdeményezhette az arra illetékes hivatalnál, amit meg is tett, és azóta a Sigourneyt használja – minden mozikedvelő így ismeri a 71 éves színésznőt.

A színésznő a napokban arról mesélt az InStyle magazinnak, hogy amit várt ettől, az korántsem jött be.

Sigourney Weaver 1949-ben még Susan Alexandraként látta meg a napvilágot
Fotó: Flickr

Akkoriban nem gondoltam bele, micsoda nagy lépés lesz ez később a karrieremben, hogy mennyire megváltoztatja az életemet. Hogy mi volt a kiváltó ok? Utáltam, hogy Susie-nak becéznek. Aztán mi lett felnőttkoromra? Siggynek becéznek. Ugyanott vagyok, ahol a part szakad. Szinte ugyanaz, mint a Susie. Az ember tehát nem kerülheti el a sorsát – összegezte vidáman az eredeti szempontból értelmetlennek, de karrierje alapján teljesen jogosnak tűnő névváltoztatását Sigourney Weaver.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Közösségi finanszírozásból készülhet a Freddie Mercury-szobor

Peter Falk és Bud Spencer után újabb világsztárnak állíthatnak szobrot hamarosan a főváros egy kiemelt pontján. Már gyűjti a pénzt a magyar rajongó.

Egy magyar építési vállalkozó évek óta küzd azért, hogy a Queen zenekar legendás frontemberének, Freddie Mercurynak szobrot emelhessen a magyar fővárosban. Tervei szerint a bronzból készülő alkotásra közösségi finanszírozás útján szedi majd össze a nagyjából 10 millió forintos költséget.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.