Joaquin Phoenix alakítja a Disappointment Blvd. főszerepét

A Disappointment Blvd. forgatókönyvének részleteit nem osztották meg.

Forrás: MTI2021. 02. 21. 17:16
PHOENIX, Joaquin
Joaquin Phoenix alakítja Ari Aster filmje, a Disappointment Blvd. főszerepét Fotó: Neil Hall Forrás: MTI/EPA/Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joaquin Phoenix alakítja Ari Aster filmje, a Disappointment Blvd. főszerepét – értesült a deadline.com.

Az Oscar-díjas színész Aster harmadik filmjében szerepel, ami a New York-i székhelyű A24 produkciós vállalat finanszírozásával készül.

A Disappointment Blvd. forgatókönyvének részleteit nem osztották meg, de a közlemény szerint „bensőséges, évtizedeket átfogó portréval mutatja be minden idők egyik legsikeresebb vállalkozóját”.

Joaquin Phoenix alakítja Ari Aster filmje, a Disappointment Blvd. főszerepét
Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

Az A24 mellett Ari Aster és Lars Knudsen is producerként működik közre a film elkészítésében.

A 35 éves Aster korábbi két filmje, az Örökség (2018) és a Fehér éjszakák (2019) sikeres volt a közönség és a kritikusok körében is. Az Örökségre világszerte 80 millió dollárért (23,6 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők, a Fehér éjszakák pedig 47,9 millió dolláros (14 milliárd forintos) jegyárbevételt hozott.

Phoenix a Joker című film címszerepéért kapott Oscar-díjat. Legközelebb Ridley Scott Napóleonról szóló Kitbag című filmjében láthatja a közönség.

Mel Gibson fekete humorú időhurkolós filmmel érkezik

Új előzetes érkezett a Boss Level: Játszd újra című filmhez, ami az időhurokba keveredett főhős (Frank Grillo) igencsak komikus reggeli rutinjára fókuszál.

A filmben a vérprofi exkatona, Roy, egy meglehetősen kíméletlen helyzetben találja magát: napról napra újra kell élnie saját erőszakos halálát.

A filmet az akcióthrillerek szakértője, Joe Carnahan (Füstölgő ászok, A szupercsapat, Fehér pokol) rendezte, a főszerepet Frank Grillo (Az utolsó műszak, Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza, Amerika kapitány: A tél katonája) formálja meg, szerelmét Naomi Watts, ellenlábasát pedig Mel Gibson játssza.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.