Új házat vásárolt Larry Ellison, a világ egyik leggazdagabb embere

A világ hatodik leggazdagabb embere, az Oracle alapítója, Larry Ellison háza azon kevés floridai ingatlan közé tartozik, ahol le lehet szállni helikopterrel is – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 04. 16. 16:39
null
Larry Ellison palotája lenyűgöző látványt nyújt Forrás: Bors/Mediaworks
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bevásárolt egy floridai ingatlant a világ hatodik leggazdagabb embere, az Oracle alapítója, Larry Ellison.

A Palm Beach-i ingatlan 80 millió dolláros vételára mindössze aprópénz egyébként a 89,1 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező Ellisonnak.

A 15000 négyzetméteres ingatlanról annyit mindenképp lehet tudni, hogy 7 hálószóbája, 11 fürdőszobája van, tartozik hozzá egy saját színház, borospince és egy csinos medence is, valamint azon kevés környékbeli ingatlan közé tartozik, ahol le lehet szállni helikopterrel is. Az ingatlan természetesen a tengerparton fekszik.

Ellison egyébként pusztán befektetési céllal vette a palotát, ugyanis övé az Egyesült Államok 41. legnagyobb szigete is, a Hawaii-nál található Lanai-sziget, amit nem tervez elhagyni. A szigetnek valamivel több mint háromezer lakosa van.

Larry Ellison palotája lenyűgöző látványt nyújt
Fotó: Bors/Mediaworks

Az egyik oldalon azt írják, hogy ellison nem hogy nem fog beköltözni az új, 80 milliós szerzeményébe, hanem le fogja bontani azt.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A vártnál nagyobb nyereséget ért el a Larry Ellison által alapított szoftverfejlesztő

Az elemzők által vártnál nagyobb bevételt és nyereséget ért el a 2020-as pénzügyi év második negyedében a Larry Ellison által alapított Oracle szoftverfejlesztő és -szolgáltató konszern, mivel a koronavírus-járvány miatt egyre többen dolgoznak otthonról, a távmunka pedig növelte a keresletet a felhőszolgáltatások és a szoftverek iránt.

A cikk IDE kattintva olvasható tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.