idezojelek

Most putyinoznak

Amikor valami infantilis marhaságot akar bejelenteni a Gyurcsány-párt, rendre ezt a kétségbeejtő legényt küldik a manézsba.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: Krizsán Csaba

„Putyin pártolásával Orbán kiírja Magyarországot a civilizált világból, bebetonozza hazánk elszigeteltségét az Európai Unióban, így tovább csökkenti annak esélyét, hogy valaha is megérkezzenek Magyarországra az uniós pénzek” – tájékoztatta kedves mindnyájunkat egy MTI–OS-közleményben Rónai Sándor, a DK uniós képviselője.

Hozzátette: uniós források nélkül csak fokozódik a magyar embereket sújtó orbáni infláció, a történelmi élelmiszer-drágulás, és fennmarad a hétszeres rezsiemelés. Mindebből a szkinhed külsejű fiatalember azt a következtetést vonta le, „az árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy visszaszerezzük a hazánk iránti bizalmat és hazahozzuk az uniós pénzeket.” 

Az nem derült ki az eszmefuttatásból, hogy mivel „pártolja” a magyar miniszterelnök Putyint. Talán meghívta a házába vacsorázni? Vagy kutyát ajándékozott az orosz elnöknek? Esetleg flörtbe hajló szenvedéllyel nézett Vlagyimir szemébe? Vajon mire gondolhatott Rónai Pubi?

Megfigyeltem, amikor valami infantilis marhaságot akar bejelenteni a Gyurcsány-párt, rendre ezt a kétségbeejtő legényt küldik a manézsba. Pár éve is őt bízták meg azzal, menjen be a köztévé stúdiójába, és mondja el, miért nem kívánnak élni a csatorna által biztosított nyilvánossággal. Ott ült a harcost alakító szűk atléta a műsorvezetővel szemközt, s öt perc alatt háromszor mondta el – más-más mondatszerkezetben – ugyanazt. 

Hogy az ő pártja nem olyan ám, hogy elfogadjon a hazudós közmédiumtól öt percet alamizsnaként, még mit nem, tartsák csak meg maguknak stb. Dörgedelmeit az okostelefonjáról puskázta… Csak a műsoridő mentette meg a KO-tól. Ma már fejből putyinozik.

Borítókép: Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.