időjárás 18°C Jusztina 2023. szeptember 26.
logo

Most putyinoznak

Pilhál György
2023.03.22. 04:59
Most putyinoznak

„Putyin pártolásával Orbán kiírja Magyarországot a civilizált világból, bebetonozza hazánk elszigeteltségét az Európai Unióban, így tovább csökkenti annak esélyét, hogy valaha is megérkezzenek Magyarországra az uniós pénzek” – tájékoztatta kedves mindnyájunkat egy MTI–OS-közleményben Rónai Sándor, a DK uniós képviselője.

Hozzátette: uniós források nélkül csak fokozódik a magyar embereket sújtó orbáni infláció, a történelmi élelmiszer-drágulás, és fennmarad a hétszeres rezsiemelés. Mindebből a szkinhed külsejű fiatalember azt a következtetést vonta le, „az árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy visszaszerezzük a hazánk iránti bizalmat és hazahozzuk az uniós pénzeket.” 

Az nem derült ki az eszmefuttatásból, hogy mivel „pártolja” a magyar miniszterelnök Putyint. Talán meghívta a házába vacsorázni? Vagy kutyát ajándékozott az orosz elnöknek? Esetleg flörtbe hajló szenvedéllyel nézett Vlagyimir szemébe? Vajon mire gondolhatott Rónai Pubi?

Megfigyeltem, amikor valami infantilis marhaságot akar bejelenteni a Gyurcsány-párt, rendre ezt a kétségbeejtő legényt küldik a manézsba. Pár éve is őt bízták meg azzal, menjen be a köztévé stúdiójába, és mondja el, miért nem kívánnak élni a csatorna által biztosított nyilvánossággal. Ott ült a harcost alakító szűk atléta a műsorvezetővel szemközt, s öt perc alatt háromszor mondta el – más-más mondatszerkezetben – ugyanazt. 

Hogy az ő pártja nem olyan ám, hogy elfogadjon a hazudós közmédiumtól öt percet alamizsnaként, még mit nem, tartsák csak meg maguknak stb. Dörgedelmeit az okostelefonjáról puskázta… Csak a műsoridő mentette meg a KO-tól. Ma már fejből putyinozik.

Borítókép: Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Gyuri bácsi

Gulyás Márton bevallotta, hogy az általa irányított Partizán is kap Soros-pénzt.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.