Törvénymódosítás a normalitás megőrzéséért

Ez egy háború, a nemrégiben bemutatott LMBTQ-mesekönyv pedig az ellenség diverziós hadviselésének egyik megnyilvánulása.

Hetzmann Róbert
2020. 10. 12. 11:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Múlt héten vidéken élő ismerősöm mesekönyvet vett egy rokon kislánynak, aki idén kezdte meg általános iskolai ­tanulmányait. Egy szokványos küllemű kötetet választott, amelyet a megyeszékhely könyvesboltja kiemelt polcon ajánlott figyelmébe. A megvásárolt könyv borítóján szarvasok ugrándoznak, madarak röpködnek és közismert mesefigurák elevenednek meg.

Már célba ért az ajándék, amikor a médiából értesült róla, hogy az ártalmatlannak tűnő könyvecske nem más volt, mint a Meseország mindenkié című, Magyarországon elsőként megjelent LMBTQ-mesekönyv. Pontosabban a globális vezérideo­lógia érzékenyítő-agymosó propagandaterméke, amely a tudatipari befolyásolásra legfogékonyabb korosztály, a gyerekek számára íródott. A szerzők ajánlójukban azt sem rejtették véka alá, hogy a műhöz óvodai és iskolai pedagógia program is készült, melyet – talán ki sem derül – bizonyára alkalmazni is fognak egyes közoktatási intézmények.

Kisvárosi ismerősöm története jól érzékelteti, hogy a genderideológia már rég nem egy fővárosi szubkultúra véleménybuborékjában burjánzik csupán, hanem a társadalom egyre szélesebb rétegeit képes befolyásolni. Ide kívánkozik, hogy mindez sohasem vált volna lehetségessé, ha a felforgatók nem szerzik meg és tartják a kezükben azóta is a kulcspozíciókat a nyilvános közlés minden szintjén, így a könyvterjesztésben is. Ne feledjük, a fő terjesztő épp az egyik legnagyobb hazai gyerekkönyvesbolt.

Köszönet illeti Dúró Dóra képviselő asszonyt, hogy egy sokak által vitatott performansszal, az LMBTQ-mesekönyv példányainak ledarálásával felhívta a figyelmet a lopakodó veszélyre, egyúttal felrázta a hamis biztonságérzetben elpilledt konzervatív polgárok éberségét. A könyvdarálásról videó is készült, amit a legnagyobb videómegosztó, a magyarok millióinak tudati befolyásolására alkalmas YouTube azóta törölt.

A nemzetet kulturális síkon – tehát szívében, lelkében – bomlasztó erők minden egyes provokációjukkal folyamatosan kijjebb tolják a társadalom tűréshatárát. Mára igen messze kerültünk attól, hogy szabad-e nyaranta az Andrássy úton visszataszító, ízléstelen „szivárványos felvonulásokat” rendezni. Most már az a kérdés, hogy a közeljövőben transzneműekről szóló agymenésekkel ringatják-e álomba a gyerekeket a magyar óvodákban.

Az emberiség átformálását célzó, ezért a társadalomra veszélyes globális erők szintet léptek Magyarországon. Ezen a ponton agresszív propagandájukkal szemben már gyakorlatilag eszköztelenek a konzervatív médiatermékek, civil szervezetek és egyéb közéleti erők, ezért az államnak kell működésbe lépnie, hogy legalább a normalitás pártján álló ­polgárait megvédje. A gyerekeket célzó LMBTQ-propagandát betiltani nem lehet, valószínűleg nem is lenne célravezető, de szerencsére még vannak az állam kezében törvényes, jogállami eszközök is: ahogy pornográf tartalmak sem jelenhetnek meg sem a médiában, sem a könyvespolcokon tizennyolcas karika nélkül, úgy a hagyományostól eltérő, az alaptörvény szellemiségével ellentétes életformákat propagáló, gyerekeknek szánt termékeket is meg kellene jelölni, ha azokat Magyarországon kívánják kereskedelmi forgalomba hozni.

A törvényhozó megfelelő politikai akarat esetén el tudná érni azt, hogy a jól látható helyen feltüntetett, figyelmeztető genderjelzésnek köszönhetően az LMBTQ-lobbi propagandatermékeit ténylegesen azok vásárolják meg, akik erre kíváncsiak, ne a társadalom védtelen tömegei – a közoktatási intézmények pedig semmiképpen!

Ne legyenek kétségeink afelől, hogy ez egy háború, a nemrégiben bemutatott LMBTQ-mesekönyv pedig az ellenség diverziós hadviselésének egyik megnyilvánulása. Most az életformánk megőrzése a tét. Van elég ország a világon, ahol a szexuális-politikai divathullámokat már államvallássá tették, és a kezdetben toleranciát hirdető haladó erők egyre leplezetlenebb, totalitárius véleménydiktatúrát vezetnek be, hogy a régi világ híveit elnyomják, sőt elpusztítsák. Isten óvja ettől Magyarországot!

A szerző a Patrióták elnöke

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.