időjárás 13°C Eufrozina , Kende 2022. szeptember 25.
logo

Gyurcsányék a szivárványos propagandát támogatják

Kis Ferenc
2021.06.14. 21:02
Gyurcsányék a szivárványos propagandát támogatják

„Elsőáldozó voltam, bérmálkoztam is egy darabig, ahogyan kell” – magyarázott a szokásos hamiskártyás stílusával Gyurcsány Ferenc 2006 késő őszén, már túl a brutális rendőrterror napjain, egy televíziós interjúban. Sőt, bármennyire hihetetlenül hangzik – ezt ő maga fogalmazta így – , egy darabig szentül meg volt győződve arról, hogy pap lesz. Ez a szent meggyőződése nagyjából másfél-két évig tartott.

Azt nem tudni, miért hagyott fel a papi pálya gondolatával, talán a római katolikus szertartások tűntek neki túlságosan kacifántosnak, hiszen állításával szemben például a bérmálás olyan szentség, amit nem lehet „egy darabig” művelni, az bizony egyszeri alkalom. Ennyire lehet komolyan venni bármit, amit a saját korábbi hitéleti tevékenységéről hadovált, egyben viszont biztosak lehetünk: amikor azt mondta ebben az interjúban, hogy azért nem jár templomba imádkozni, mert nem istenhívő ember, akkor kivételesen igazat mondott. Az ifjúkommunistából lett privatizációs ügyeskedő, azaz szélhámos, aki kapcsolatai, majd házassága révén az Apró klán segítségével, na meg trükkök százaival vált milliárdossá, később pedig kegyelmet nem ismerve, rideg cinizmussal húzta ki az emberek lába alól a talajt, családok százezreivel fizettetve meg saját dilettáns kormányzásának az árát. Mindezek után a jogosan tiltakozó emberekre lövetett, és agyba-főbe verette őket a rendőreivel. Lehet jó és rossz ember bárki, akár hívő, akár ateista, de ilyen aljasságra és kiszámított kegyetlenségre csak ördögi lelkületű emberszabásúak képesek.

Ez a Gyurcsány Ferenc próbált hétfőn a parlamentben papolni a kormánypárti képviselőknek a főbűnök egyikéről, a jóra való restségről. A gondviselés végtelen türelemről tesz bizonyságot, mindig ad egy újabb esélyt az elvetemült bűnösöknek, így a baloldal vezére is újra meg újra jóvátehetne valamit a tengernyi gyalázatból, amit elkövetett. De őt nem olyan fából faragták, igazi tőről metszett bolsevik – manapság a kor divatja szerint éppen neomarxistának is nevezhetnénk – , akikre több mint száz éve ez a megátalkodottság jellemző. Eszük ágában sincs a jóra törekedni, alapelvük, hogy a cél szentesíti az eszközt, bármi legyen is az. A céljuk azért sem lehet jó, mert a természet törvényei szerint, szervesen létrejött emberi közösségek, így a család és a nemzet felszámolása nemcsak az Istent, de az embert is semmibe veszi. Ahogy régen mondták: ezek nem ismernek se Istent, se embert.

Sőt ennél is tovább mennének, ha hagynánk őket, hiszen most éppen a kormánypártok által benyújtott pedofilellenes törvényjavaslat ellen rikácsolnak a homoszexuális lobbi ügynökszervezeteivel karöltve. Megakadályoznák például, hogy törvény által tiltott legyen a 18 éven aluliaknak a homoszexualitás és a nemváltás népszerűsítése és annak megjelenítése. Az ellen is tiltakoznak, hogy ne lehessen a gyerekeknek olyan iskolai foglalkozást, előadást tartani, amely a homoszexualitást vagy a nemváltást népszerűsíti. Ha ők diktálhatnának, akkor hazánkban is zöld utat kapna az őrület, a magyarságot is beterelnék abba a hatalmas laboratóriumba, amelyben az új embertípus kitenyésztésének a kísérlete zajlik.

Mindez kizárólag a globális hatalmi elit érdekeit szolgálja, ami a társadalmak teljes átalakításával a pénzközpontú, materialista világkép és életszemlélet egyeduralkodását, azaz saját hatalmuk hosszú távú fenntartását bármi áron meg akarja valósítani.

Ezek magyarországi vazallusa Gyurcsány és brigádja, ezért támadják ilyen elánnal azt a törvényjavaslatot, amely megvédheti a gyerekeket a testi-lelki traumáktól, és segítheti a nemi identitásuk egészséges kiteljesedését.

A főbűnökről papoló ateista jobb, ha az eszébe vési, hogy a legfőbb bűn az emberiség erőszakos átalakítási kísérlete – főként ha ennek elsődleges célpontjai a gyerekek – hatalmi törekvések érdekében. A történelemben voltak ilyen próbálkozások, és mindegyik rengeteg áldozattal járt, végül kudarccal zárult. Gyurcsányéknak azt üzenhetjük: Magyarországon soha nem lesz létjogosultsága a szivárványos propagandának, mi maradunk a nemzeti színeink mellett, itt 2022 után is a piros-fehér-zöld marad a divat.

A borítóképen: Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalása az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. június 14-én

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.