Lehet-e erotikus egy sün?

Mark Rutte fenyegetőzésének hála előkerült egy régi ügye, amikor felvetette a pedofília és a zoofília törvényesítésének lehetőségét.

Hegyi Zoltán
2021. 06. 30. 7:55
RUTTE, Mark
Davos, 2019. január 24. Mark Rutte holland miniszterelnök a Világgazdasági Fórum 49. davosi találkozójának egyik panelbeszélgetésén 2019. január 24-én, az esemény harmadik napján. MTI/EPA/KEYSTONE/Gian Ehrenzeller Fotó: Gian Ehrenzeller
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Boldogult kölyökkutya koromban a holland focit szerettem a legjobban. Ha nagyon nekidurálom magam, még most is elsorolom fejből a hetvennégyes vb-döntő összeállítását, de elsősorban Johan Cruyff játéka és személyisége gyakorolt rám rendkívül mély benyomást, és miatta lettem Barcelona-drukker is. Később a Marco van Basten, Gullit, Rijkaard hármas idején újra a hollandokért szorítottam a világversenyeken (ha már a magyarokért nem lehetett), de a visszavonulásukkal ez elmúlt.

Ehhez persze jelentős mértékben hozzájárult egy Louis van Gaal nevű ember felbukkanása is. Az Ajax akkori edzője a Fradi elleni BEK-mérkőzés kapcsán nácizta le lendületből a magyarokat, és az sem zavarta különösebben, hogy mind­eközben a saját csapatának szurkolói egy horogkeresztes zászlóval színesítették a koreográfiát. De ami igazán irritált, az Van Gaal kioktató, pökhendi, lekezelő modora volt. Személyes tapasztalataim alapján a hollandok legnagyobb része laza és barátságos, de a nemzetüket különféle fórumokon képviselőkből nem hiányzik egy kis felsőbbrendűséget sugárzó attitűd, ami valószínűleg még a gyarmatosító időkből maradhatott vissza, amikor gyilkolással és fosztogatással alapozták meg gazdaságukat és gazdagságukat.

Ez az arrogancia jelent meg a minap Mark Rutte holland miniszterelnök azon kijelentésében is, miszerint térdre kell kényszeríteni a magyarokat. Ha nem lenne itt ez a nagy meleg, még talán el is engedtük volna a fülünk mellett a holland kormányfő kocsmai handabandázását, és betudjuk annak, hogy ez a végtelenül magányos élőlény a sorozatos belpolitikai kudarcairól próbálja elterelni a figyelmet a hőbörgéssel. De pont rosszkor csatlakozott a kartácstűzhöz, így aztán a magyarok jelentős része arra az álláspontra helyezkedett, hogy édesanyádat térdeltesd, hülyegyerek. A kuruc vérnyomás emelkedésének közvetlen következménye az lett, hogy magyarok millió kezdtek el intenzíven szurkolni a hollandok által lesajnált cseheknek, akik aztán (nyilván nem ezért) el is intézték a nagyarcúakat a labdarúgó Európa-bajnokságon (férfi természetesen, de hogy ezt miért kell feszt hozzátenni az esemény említésekor, amikor a napnál világosabb, hogy momentán a férfiak fociznak, azt végképp nem értem), hol máshol, mint Budapesten. De Rutte ennél nagyobb öngólt lőtt a fenyegetőzésével. Mert válaszul a nemzetközi jobboldali sajtó természetesen felmelegítette a hazugságait a holland parlamentben, és ami még rosszabb, azt is, hogy régebben felvetette a pedofília és a zoofília törvényesítésének lehetőségét. Az előbbivel kapcsolatban bennem kevés a kétely, tehát ha az én gyerekeimmel történt volna valamilyen ez irányú atrocitás, előbb elásom nyakig az illetőt a vöröshangyák megszokott útvonalán, és csak azután érdeklődöm a mentális állapota iránt. Az utóbbi kapcsán viszont rábíznám Ruttét a radikális állatvédőkre, de azért néhány pillanatra elgondolkodtam a sünökhöz való viszonyán.

Azon viszont már hosszabban, hogy nem csupán a világegyetem tágul, tehát nincs értelme semminek, de azért mégis, hiszen egyre tágulnak a lehetőségeim is. Férfi létemre például szülhetnék is. Nem úgy, mint eddig, apás szülések résztvevőjeként, hanem frankón. Ugyanis az Európai Parlament megszavazott egy jelentést, amelyben többek között az áll, hogy a transznemű férfiak teherbe eshetnek, következésképpen akár szülhetnek is. Az egyre jobban elhatalmasodó gendertéboly ezen újabb megnyilatkozását Predrag Fred Matić horvát baloldali politikus terjesztette elő, amitől Gotovina tábornoknak alighanem összekuszálódott a szemöldöke, de ettől még mutatkozott rá igény. A jelentésben egyébként a biztonság kedvéért százhuszonhatszor szerepelt a gender szó, és az is olvasható benne, hogy olyan oktatást kell biztosítani az általános és középiskolás diákoknak, ami tükrözi a szexuális irányultságok sokszínűségét, valamint a különböző nemi identitásokat.

Na ez meg azért is eget verő baromság, mert a középiskolásoknak már sok újat nem tudnak mutatni a tárgykörben, az általános iskolásokat pedig tényleg hagyjuk már ki a buliból, amíg kislányos a hangom. És könyörgöm, hagyjuk már békén és hagyjuk meg mindenkinek Shakespeare-t, Kölcseyt és Almodóvart a nemi irányultságukkal egyetemben. Mert az a hálószobájukon kívül senkit nem érdekel.

(Kiemelt kép: Mark Rutte holland miniszterelnök a Világgazdasági Fórum 49. davosi találkozójának egyik panelbeszélgetésén 2019. január 24-én, az esemény harmadik napján.

Fotó: MTI/EPA/KEYSTONE/Gian Ehrenzeller)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.