idezojelek

Össztűz alatt a német lakosság

Nem éppen szívderítő hírek érkeztek Németországból.

Cikk kép: undefined
Fotó: Giannis Papanikos

Az elmúlt héten a következő, nem éppen szívderítő hírek érkeztek Németországból. Nancy Faeser szociáldemokrata belügyminiszter bejelentette, hogy a jövő tavaszi európai parlamenti választásokkal záruló uniós törvényhozási ciklus végéig meg kell valósítani a közösség menekültügyi rendszernek reformját. A felelősségvállalás és a szolidaritás elvére kell építeni az új rendszert, amelynek része a menedékkérők tagállamok közötti szétosztása – nem kötelező, csak önkéntes alapon. (Állítólag.) Ugyanakkor a berlini Humboldt Egyetem tekintélyes szociológus professzora egy lapinterjúban elmondta, teljes csőd az Európai Unió és különösen Németország migrációs politikája, amely kifejezetten azokat a bevándorlókat csábítja a kontinensre, akik a jóléti állam szociális ellátórendszerét akarják kihasználni. Ruud Koopmans szerint a német jóléti állam képezi a – zömé­ben szakképzetlen és németül nem tudó – migránsok vágyainak netovábbját, akik nem dolgozni, hanem a jobb életkörülmények reményében jönnek Németországba. Mindez óriási terhet jelent a német államnak és az adófizetőknek, hiszen a 2015 óta Németországba érkezett migránsok kétharmadának ma sincs munkája, vagyis segélyekből tartják el magukat és családjukat.
 

Ugyancsak a múlt héten értesülhettünk arról, hogy az egyik berlini idősek otthonából 140 lakónak kellett kiköltöznie, mert nem sikerült rendezni a bérleti díjfizetési vitát a bérbeadóval. A szerencsétlen emberek egy hírportálnak elmondták, hogy amikor ők könnyek között költöztek ki és búcsúztak el addigi otthonuktól, az épületbe máris 126 menekült költözött be. A 140 idős lakóból csak 28-an maradtak, akik az év végéig kaptak haladékot, hogy távozzanak. Egyébként nemcsak Berlinben, hanem számos német tartományban is nagy gondot jelent, hogy a migránsok számának újbóli erőteljes növekedése miatt sürgősen további szálláshelyeket kell létesíteni nekik.

Lapunk nemrég megírta, hogy egyre feszültebb a migrációs helyzet Németországban, mert havonta több tízezer illegális bevándorló érkezik az országba, noha a tartományoknak már nem maradt pénzük az elhelyezésükre és ellátásukra. A baloldali szövetségi kormány továbbra sem látja a problémákat, hiába figyelmeztetik egyre többen – ellenzéki, sőt koalíciós politikusoktól civil szervezeteken át a Német Városok és Települések Szövetségéig –, hogy sürgősen hagyjon fel a migrációt ösztönző és támogató politikájával. Sőt a német rendőrök szakszervezetének vezetője azt nyilatkozta, hogy ha így megy tovább, és a berlini kormány továbbra is létszámkorlátozás nélkül fogadja be a migránsokat, akkor Németország a nemzetközi bűnözés eldorádója lesz. A statisztikák szerint ugyanis az utóbbi időben jelentősen emelkedett a migrációs hátterű férfiak által elkövetett erőszakos – köztük szexuális indíttatású – bűncselekmények száma, miközben a migrációs nyomás tovább erősödik. A német szövetségi rendőrség belső helyzetjelentései azt mutatják, hogy az év eleje óta 220 százalékkal több illegális migráns indult útnak a Földközi-tengeren át, míg a balkáni útvonalon 150 százalékkal többen érkeztek eddig tavalyhoz képest.

Igaz, a Németországot elöntő erőszakhullám nem kizárólag a kívülről beözönlő megélhetési bevándorlók (köztük katonaviselt fiatal férfiak) számlájára írható. Egyre aktívabbak és brutálisabbak a hazai szélsőbaloldali terroristák, különösen a Lina Engel és Johann Guntermann vezette Hammerbande tagjai, akik a legveszélyesebb bűnözők a hírhedt Vörös Hadsereg Frakció (RAF) megszűnése, az 1990-es évek óta. A kalapácsos Antifa-kommunisták 2015 óta rendszeresen brutális utcai támadásokat, nemegyszer lincseléseket szerveznek és hajtanak végre vélt vagy valós „jobboldali” ellenfeleik ellen. Kezdetben csak Németországban, de idén feb­ruárban már Budapesten is több embert súlyosan bántalmaztak és megsebesítettek. A magyar hatóságok órák alatt azonosították a kegyetlen embervadászokat, akik közül többeket elfogtak. 

Terdik Tamás budapesti rendőrfőkapitány lapunknak elmondta, a német társszervekkel együttműködve minden erőforrást megragadnak azért, hogy a mintegy húszfős szervezett csoportból minél több tagot azonosítsanak, elfogjanak és bíróság elé állítsanak. Ám az lenne igazán megnyugtató, ha sikerülne teljes egészében felderíteni és felszámolni a német antifák magyarországi sejtjeit, azonosítani a kalapácsosok valamennyi itthoni szimpatizánsát, segítőjét, figyelmeztetett szintén lapunkban Horváth József biztonságpolitikai szakértő.

Ez azért is időszerű, mert az elmúlt napokban több német nagyvárosban véres utcai zavargásokat robbantottak ki az Antifa-banditák a letartóztatásban levő kalapácsos főnökük, Lina Engel és három terroristatársa közeljövőben várható bírósági elítélése miatt. Május elsejére is utcai harcokra buzdították tagjaikat és szimpatizánsaikat, de ezek a hírek szerint elmaradtak, feltehetően (legalábbis részben) a példátlan rendőri készültség miatt. De ne legyünk naivak, hisz már József Attila megírta: „A dallam nem változtat szövegén.” A szöveg a 175 éve megjelent Kommunista kiáltvány óta ugyanaz, Marx és Engels mai tanítványai, Engel és elvtársai pedig megtanulták és a gyakorlatba ültetik, hogy a kommunisták céljai „csakis minden eddigi társadalmi rend erőszakos megdöntésével érhetők el. Reszkessenek az uralkodó osztályok egy kommunista forradalomtól!”

Az őshonos, saját kultúrájához és megszokott életformájához ragaszkodó német lakosságot tehát egyszerre három irányból tartják össztűz alatt: 

az idegen kultúrájú és életformájú, térfoglaló szándékkal beözönlő migránsok, a vörös, zöld, szivárványos, kalapácsos és egyéb szélsőbaloldal és a mindkettővel szemben gyenge és magát megadó baloldali, globalista, totálisan alkalmatlan német kormány, amelyre ráillik Illyés Gyula szállóigévé vált verssora: „Mert növeli, ki elfödi a bajt.” Csak az a kérdés, hogy a ma még számtani többségben levő bennszülött populáció meddig tűri mindezt.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.