Eladni Istent

Nyugat-Európa már rég eladta Istent, eladtak és feladtak mindent, ami számunkra még fontos: Isten, haza, család, gyerek.

Néző László
2021. 06. 25. 6:00
Group C North Macedonia vs Netherlands
epa09291158 Dutch Outgoing Prime Minister Mark Rutte reacts during the UEFA EURO 2020 preliminary round group C soccer match between North Macedonia and the Netherlands in Amsterdam, Netherlands, 21 June 2021. EPA/Olaf Kraak / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.) Fotó: Olaf Kraak / POOL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Micsoda irgalmatlan ágyúszó, fegyverropogás hallatszik Nyugat-­Európából! Magyarországot, a magyar kormányt lövik, támadják, gyalázzák úton- útfélen a médiában, a politikában. Honnan jön ez a gyalázatos gyűlölet, ez az eszeveszett riadó? Talán még a menekültválság idején, a határzár felépítésekor sem rontottak neki az országnak ilyen dühvel, ilyen fékevesztett tombolással. A szereplők persze nagyjából ugyanazok, s a módszer is ugyanaz. Hazudni, hazudni, hazudni.

Most azért zeng az ég, mert az Országgyűlés elfogadta a gyermekek védelméről szóló, a pedofilok ellen irányuló törvényt. Hát tényleg skandalum! Ezért minimum fejvesztés járna kulturált országokban Orbán Viktornak – gondolhatja akár az egyszerű európai polgár is. Már persze ha igazak lennének a vádak, amikkel ellenfeleink telehazudják a világot. Csak hát nem igazak. Mint már sokszor elmondtuk, ez a törvény a gyermekek jogait, testi-lelki egészségét védi, s egyetlen betűjével nem korlátozza a homoszexuálisok, a biszexuálisok, a transzneműek vagy bármelyik, önmagát valamilyen eltérő szexuális irányultságúként meghatározó személy, csoport jogait. Felnőttkorában minden magyar állampolgár úgy éli a nemi életét, ahogyan akarja, olyan identitást választ magának, amilyet szeretne. Az államnak ehhez továbbra sincs köze, csak annyi, hogy védje ezeket a honfitársainkat mindenféle támadástól.

Akkor vajon miért ez a tébolyodott ellentámadás? Magyarországot mindennel és mindenhogyan támadni kell, amikor és ahol csak lehet, mert mindennek ellentmond, amiről a globalista amerikai, európai elit álmodozik. Magyarország nem akar illegális migrációt, nem akar ­Európai Egyesült Államokat, meg akarja őrizni, keresztény, nemzetállami létét. És ráadásul nem akarja magát öngyilkosságba kergetni Soros György pénzén.

Na, ide lyukadtunk ki már megint – gondolhatják azok, akik szerint Sorosnak semmihez semmi köze. Csak hát e mögött a támadássorozat mögött is felsejlik a magyar származású milliárdos alakja, nem is nagyon kell túl mélyre kapargatni. Gerald Knaus, Soros karmestere kiadja a parancsot, s a nyugati média, a Soros-bérenc politikusok azonnal ricsajozni kezdenek. Mindegy, mi az igazság, ők kottából játszanak, s ami abban írva van, azt mondják, harsogják minden hullámhosszon. Hogy egyikük is elolvasta-e a hivatkozott magyar jogszabályt? Ugyan, az igazság csak megzavarná csekély értelmüket. Meg egyébként is. ha a tábornok kiadja a parancsot, akkor tüzelni kell, akkor támadni kell. Kit érdekel az igazság?

Itt van ez a „holland fickó”, ez a miniszterelnök. Ő már egyenesen kizárná hazánkat az unióból, s azt mondja, a magyaroknak le kell térdelniük Európa előtt. Micsoda pökhendi, alávaló beszéd ez? Ha valakinek térdepelnivalója van, az éppen Hollandia. Sokat tudnának erről mesélni Indonéziától Dél-Afrikáig. A gyarmati országok kifosztásából, az ott élők rabszolgasorban tartásából degeszre hízott ország politikusaként talán befoghatná a száját Mark Rutte az emberi jogokról meg az európai értékekről. Van egy régi mondás, miszerint a hollandok eladnák az Istent is, ha el tudnák szállítani.

Nyugat-Európa már rég eladta Istent, eladtak és feladtak mindent, ami számunkra még fontos: Isten, haza, család, gyerek. Az ő dolguk. De ne szóljanak bele abba, mi hogyan akarunk élni, hogyan akarjuk megvédeni a gyermekeinket, például az olyan holland pedofil vadállatoktól, akikről sok egykori állami gondozott tudna mit mesélni.

A magyar kormánynak meg azt üzenjük: vegyenek példát a focicsapatunkról. Harcoljanak, küzdjenek igazukért a végsőkig. S bármi lesz is az eredmény, a világ nagy része csodálni fogja a bátorságot, a hitet, az akaratot.

(Borítóképen Mike Rutte holland miniszterelnök. Fotó: EPA / Olaf Kraak)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.