„Mit akartok, BKV-szocialisták?”

Egyre erősebb a nyomás az MSZP országos vezetésén, hogy tegyen rendet a fővárosi pártszervezetben, a téma a szocialista frakció tegnapi zárt ülésén is napirenden volt – értesült lapunk. Úgy tudjuk, a képviselőcsoportban sokan úgy vélik, a BKV-val kapcsolatos visszaélések a társaságot felügyelő vezető budapesti politikusokon keresztül súlyos károkat okoznak az egész MSZP-nek.

Magyar Nemzet
2009. 10. 13. 3:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A párt politikusait vidéken már csak úgy szólítják, hogy „mit akartok, BKV-szocialisták” – fogalmazott informátorunk. Állítólag a frakcióban a budapesti pártlista újraírását is felvetették, amelyet korábban a Hagyó Miklós–Burány Sándor nevével fémjelzett csoport fogadtatott el a fővárosi párttanáccsal.

Többen megerősítették, hogy a szocialisták személyi konzekvenciák levonását követelték, felmerült az is, Hagyónak le kellene mondania főpolgármester-helyettesi posztjáról. Úgy tudjuk, Molnár Zsolt fővárosi ügyvezető alelnök próbálta meg csillapítani a kedélyeket, védeni a budapesti pártvezetést, ám lehurrogták képviselőtársai. Molnár azzal érvelt, hogy a problémákat majd házon belül a fővárosi MSZP-ben fogják rendezni, mire az elégedetlenkedők azzal vágtak vissza, hogy a botrányokra az egész párt és a kormány is rámehet – olvasható a keddi Magyar Nemzetben, melyből további részleteket is megtudhat az ügyről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.