Gyarmati anyját támogatták

Gyarmati György, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) jelenleg is aktív főosztályvezetője édesanyját is támogatta a milliárdos csalás és csempészet gyanújába került Egymásért Egy-Másért Alapítvány – derül ki a szervezet és a nemzetbiztonság kapcsolatát vizsgáló jelentésből.

Munkatársunktól
2007. 06. 07. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az alapítvány támogatásai segítették Őrbottyán települést, az osztályvezető lakhelyét is. Barabás községben pedig hivatalosan több tíz millió forintot költött el a szervezet gyermekek támogatására és a helyi iskola étkeztetésére. A település polgármestere az alapítvány elnöke által létrehozott párt színeiben indult a 2006-os országgyűlési választásokon, és közel három százalékát vitte el a szavazatoknak. Daróczy Pál polgármester lapunkkal közölte: biztos abban, hogy az alapítvány elnöke ártatlan az ellene felhozott vádakban.
Demeter Ervin, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának fideszes tagja tegnap ismételten lemondásra szólította fel a kancelláriaminisztert. Kijelentette: Szilvásy György zűrös ügyei jelzik, hogy alkalmatlan az ország biztonságáért felelősséget viselő NBH felügyeletére. A képviselő szerint felelős emberre van szükség, hogy a szolgálatok el tudják látni feladatukat.
Eközben a magyar grafológusok legrégebbi és legnagyobb szervezete, a Magyar Írástanulmányi Társaság közleményben határolódott el az Egymásért Alapítvánnyal is kapcsolatba került Szilvásy Péter „okkult”, a grafológusszakmához „méltatlan” megnyilatkozásaitól. Ez azért is érdekes, mert a kancelláriaminiszter öccsét az alapítvány megbízott kuratóriumi elnöke, Simon Ibolya az ország egyik legismertebb grafológusának nevezte, ezzel indokolva a megbízását.
Bővebben a 3., vezércikk a 7. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.