Totó

Munkatársunktól
2011. 06. 25. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy finn, hat svéd és három norvég élvonalbeli meccs előtt négy orosz bajnoki szerepel a hét végi szelvényen, és az első találkozó duplán magyar vonatkozású. A Volga (a tabellán 12.)–Zenit (2.) összecsapást a belázasodott Gaál Miklós kihagyja a hazaiaktól, ám a szentpétervári együttesben Huszti Szabolcs pályára léphet. A magyar légióst kedden az 59. percben cserélték be a Rosztov ellen, és góllal vette ki részét csapata 4-0-s győzelméből. A vendégek az esélyesebbek, miként a Nalcsik (16.)– CSZKA (1.) meccsen is. A fővárosiak legutóbb 3-0-ra verték Dzsudzsák Balázs új együttesét, az Anzsit. A moszkvai Lokomotiv (4.)–Szpartak (8.) rangadón viszont a hazai siker valószínűbb. A svéd bajnokságban az éllovas Elfsborg a Gefléhez (6.) látogat, érdekesség, hogy 11 meccséből mindkét gárda csak egyet adott döntetlenre. A pontosztozkodás vélhetőleg egyik félnek sem lenne ellenére.

Tippjeink:
1. Volga Nyizsnij Novgorod–Zenit 2
2. Szpartak Nalcsik–CSZKA Moszkva 2
3. Rosztov–Rubin Kazany 2
4. Lok. Moszkva–Szpartak Moszkva 1, X
5. Haka–Helsinki JK 2
6. Gefle–Elfsborg X
7. Halmstad–Örebro 2
8. Mjällby–Göteborg X, 2
9. Trelleborg–Häcken 1, X
10. Norrköping–Helsingborg X, 2
11. GAIS–AIK Stockholm 1, 2
12. Lilleström–Strömsgodset 2, X
13. Brann Bergen–Aalesund X, 1
+1 Rosenborg–Tromsö 2

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.