Fideszes győzelem Mohácson!

A Fidesz–KDNP jelöltje, Pávkovics Gábor nyerte a mohácsi időközi önkormányzati választást a Magyar Nemzet információi szerint.

Magyar Nemzet
2020. 09. 27. 20:24
null
Pávkovics Gábor Fidesz KDNP Polgármester jelöltje Mohács Volánbusz. 20200911 Mohács Fotó Bach Máté Magyar Nemzet Fotó: BACHPEKARYMATE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunk információi szerint Pávkovics Gábor, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje jelentős előnnyel megnyerte az időközi önkormányzati választást Mohácson.

A baloldal hiába állt be Csorbai Ferenc mögé, kiderült, hogy az összefogás nem csodaszer. Csorbai egy évig vezette a várost, amit most visszavett a Fidesz.

A mohácsi időközi önkormányzati választást egész nap óriási érdeklődés kísérte, fél órával az urnazárás előtt a szavazók 53,36 százaléka adta le voksát. Ez jócskán meghaladta a tavaly őszi választási részvételt, akkor 18 óra 30 percig a szavazópolgárok 38,11 százaléka voksolt. Sőt a választási részvétel lényegesen magasabb a 2019-es önkormányzati választás országos átlagánál is, ami egy éve 18 óra 30 perckor 47,2 százalék volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.