Jobban haladnánk a védekezéssel, ha a baloldal nem lenne oltásellenes

A kormányfő Vadai Ágnesnek: Ha az ember előveszi azt az oltásellenes határozatot, amit önök nyújtottak be, akkor ennek a beadványnak a második aláírója ön volt.

Bákonyi Ádám 
2021. 04. 26. 16:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vadai Ágnes azt hangoztatta azonnali kérdésében, hogy lakosságarányosan Magyarországon haltak meg a legtöbben, ezért nincs mit ünnepelni. A DK-s képviselő szerint a kormány a védekezés helyett a focival, a vadászattal foglalkozik, Kásler Miklósnak pedig le kellene mondania.

Válaszában Orbán Viktor közölte: a kormány a válság kezdete óta minden napot azzal töltött, hogy a magyar emberek életét megmentse. – Minden gondolatunkat és percünket ez kötötte le – fogalmazott a miniszterelnök, hangsúlyozva, hogy Magyarország ezzel a feladattal jól birkózott meg, mivel az unióban a másodikok vagyunk az átoltottság tekintetében. – Eközben meg kellett küzdeni önökkel, akik minden módon próbálták akadályozni a védekezést, kamuvideókkal, oltásellenességgel – mondta. Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy orvosaink, ápolóink kiválóan teljesítenek, mindenkit megmentenek, akinek az élete megmenthető, ezért visszautasítja az őket ért rágalmakat.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a kormány sokkal jobban haladna a védekezésben, ha a baloldal nem lenne oltásellenes. – Ha az ember előveszi azt az oltásellenes határozatot, amit önök nyújtottak be, akkor ennek a beadványnak a második aláírója ön volt. Hagyjanak fel az oltásellenes kampányukkal – zárta szavait a kormányfő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.