Önök oltásellenesek – mondta Szabó Tímeának a kormányfő

Orbán Viktor rámutatott: az európai uniós nyilvántartás szerint a középmezőnyben, hátulról a kilencedik helyet foglalja el hazánk a többlethalálozás tekintetében.

Hertelendy Gábor
2021. 04. 26. 17:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Lakosságarányosan a legtöbb halálozás Magyarországon történt, ön pedig röhögcsélve sörözik – hangoztatta az azonnali kérdések órájában Szabó Tímea (Párbeszéd). Úgy vélte, a kormány „az elmúlt tíz évben kivéreztette az egészségügyet”. Ki vállalja a felelősséget, hogy Magyarország a legrosszabbul teljesített a világon. Ön vagy Kásler Miklós? – mondta a baloldali politikus, majd fenyegetni kezdett. – Lopnak, csalnak, de ezeknek véget fogunk vetni!

Orbán Viktor azonban rámutatott arra, hogy az európai uniós nyilvántartás szerint a középmezőnyben, hátulról a kilencedik helyet foglalja el hazánk a többlethalálozás tekintetében. – Erről tudunk vitatkozni, hazugságokról nem – nyomatékosította a miniszterelnök, majd emlékeztetett: a Magyarországon elérhető vakcinákat szétosztják. Köszönetet mondott a kormányfő az orvosoknak, ápolóknak, katonáknak, rendőröknek és a raktárosoknak az oltások beadatásáért és a logisztikai feladatok ellátásáért. – Önök oltásellenesek – mondta Szabó Tímeának a kormányfő, majd felidézte, hogy az egyik baloldali képviselő a vakcinák ellen hergelt, majd beadatta magának az oltóanyagot. – Ez sokat elárul önökről – közölte Orbán Viktor.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.