időjárás -3°C Abigél , Alex 2023. február 9.
logo

Tucker Carlson is fellép az MCC Feszten

Forrás: MATHIAS CORVINUS COLLEGIUM
2021.08.02. 18:44 2021.09.13. 17:47
Tucker Carlson is fellép az MCC Feszten

Az MCC Feszten tart előadást Tucker Carlson a világ egyik legmeghatározóbb médiaszemélyisége. A legnézettebb amerikai közéleti kommentátor augusztus 7-én, szombaton 14:15-kor tart előadást Esztergom főterén, a MOL nagyszínpadon.

Egy igazi nagyágyút sikerült megnyernie az Mathias Corvinus Collegiumnak (MCC), hogy ossza meg gondolatait az MCC Feszten.

Tucker Carlson a Time szerint a legbefolyásosabb konzervatív gondolkodó az Egyesült Államokban, esténként átlagban több mint 5 millió néző követi a műsorát a Fox News-on, ami ezzel a legnézettebb hírműsor Amerikában. A Fox Nation-on nemrég indult el a Tucker Carlson Today talkshow-ja és a Tucker Carlson Originals dokusorozata Carlson két sikerkönyv szerzője, rövidesen harmadik kötete is megjelenik, The Long Slide: Thirty Years in American Journalism címmel, a 2018-as könyve #1 New York Times Best Seller volt Tucker Carlson előadásának címe: „The World According to Tucker Carlson”.

Már csak pár nap és augusztus 5-én, Esztergomban startol az egyedülálló MCC Feszt, ahol az érdeklődők a szórakozási lehetőségek mellett a Mathias Corvinus Collegium (MCC) teljes képzési palettájával és neves hazai, valamint nemzetközi közéleti személyiségekkel is megismerkedhetnek. A fesztiválnak köszönhetően a Duna menti város 3 napra valódi kulturális kavalkáddá változik: 8 helyszín és 6 színpad ad helyet a koncerteknek és a szakmai beszélgetéseknek.

Orbán Viktor ma találkozott Tucker Carlsonnal, erről egy képet is megosztott a kormányfő a közösségi oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.