A gazdáknak magas árat, Márki-Zaynak sok pénzt adhat Bige László

A százmilliárdos vagyonnal rendelkező baloldali oligarcha nagyfokú érzéketlenséggel üzent a tisztességes gazdáknak.

Magyar Nemzet
2021. 11. 16. 5:50
Bige László
Nyíregyháza, 2014. december 23. Bige László, a Bige Holding Csoport tulajdonosa Nyíregyházán 2014. december 23-án. MTI Fotó: Balázs Attila Fotó: Balázs Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Annyit adok Márki-Zaynak, amennyit kér” – hangoztatta a százmilliárdos vagyonnal rendelkező baloldali nagyvállalkozó, Bige László a HVG-nek adott interjújában, amelyet a Drót.info vett észre. Márki-Zay Péternek, a baloldal miniszterelnök-jelöltjének a szponzora a gazdáknak is üzent: 

A régióban általánossá vált kényszerszünetek miatt súlyos áruhiány lesz, ami megjelenik a műtrágya árában is, és ezt ki akarjuk használni. 2022 januártól májusig nem az lesz a kérdés, hogy mennyi lesz a műtrágya ára, hanem az, hogy kapsz-e, vagy nem kapsz, mert nem lesz áru.

Bige azonban nem állt meg itt, ugyanis közölte: 

A műtrágyának nincs hatósági ára, senkinek semmi köze hozzá, milyen árat szabok meg.

Az idézetekből látható, hogy Bige László hangzatos kijelentésével mutatja meg érzéketlenségét a gazdák felé.

Bűncselekményt követ el a Spar, ha húsz–-negyven százalékos diszkonttal ad el termékeket? Most voltam Dubajban, sorban álltak a vevők a Louis Vuitton 70 százalékos akciója miatt, tán ez is bűn? Az egész szürreális, mert erre nincs törvény.

Nincs mese, hogy a jövő évi választásnak új tétje is van, amely pont megerősíti az eddigieket. A magyar önrendelkezés megvédése, a baloldal hatalmon kívül tartása mellett most már azért is szavaznunk kell, hogy a törvények határok közé szorítsák a dubajozós Bigéket, és ne ők diktálják azokat – jegyezte meg a Drót.info.

Borítókép: Bige László (Fotó: MTI/Balázs Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.