Orbán Viktor: Ez nem a mi háborúnk + videó

– Ha a baloldal nyer, Magyarország nem tudja elkerülni a sorsát, bele fog sodródni a háborúba – mondta a miniszterelnök.

Forrás: Facebook2022. 04. 02. 11:52
ORBÁN Viktor
Miniszterelnöki interjú a Kossuth rádióbaní Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ebből a háborúból ki kell maradni. Ez nem a mi háborúnk, ha belesodródunk, mindent elveszíthetünk és semmit sem nyerhetünk rajta. A másik oldal mást gondol. Katonák küldését sem zárja ki, fegyvert küldene, fegyvert szállítana és elzárná az orosz energiát szállító csöveket Magyarország határainál.– kezdte Orbán Viktor miniszterelnök a hivatalos közösségi oldalán megjelent videóban.

Meg is kötötték a maguk megállapodásait az ukránokkal.Hozzátette: „Ha ők nyernek, biztosak lehetünk benne, hogy másnap megindulnak a fegyverszállítmányok és másnap fölmondják a szerződéseket az olajról és a gázról az oroszokkal. Tönkreteszik Magyarországot.”

 Az igazság az, hogy a baloldal a háború oldalán áll. Ha a baloldal nyer, Magyarország nem tudja elkerülni a sorsát, bele fog sodródni a háborúba.Kihangsúlyozta: „Ha a nemzeti oldal győz, akkor úgy ahogy eddig, továbbra is megvetjük a lábunkat, és nem engedjük, hogy belelökjenek vagy belesodorjanak bennünket ebbe a háborúba. Ez a választás tétje. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen nagy tétje lesz, de ez a helyzet, ezzel kell szembenéznünk. Aki békét és biztonságot akar, az a Fideszre szavaz.”

A Jóisten mindannyiunk fölött, Magyarország mindenekelőtt! Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!tette hozzá végezetül, Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.