Csintalan Sándor Tóth Csabát kritizálta

A korábbi MSZP-s képviselő zuglói botrányairól híresült el.

Magyar Nemzet
2022. 06. 11. 15:09
TÓTH Csaba
Budapest, 2021. május 21. Tóth Csaba, az MSZP képviselõje felszólal a 2022-es költségvetési törvényjavaslat általános vitáján az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. május 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csintalan Sándor egykori szocialista politikus Facebook-oldalán kritizálta Tóth Csaba MSZP-s politikust, akit szerinte úgy kellett volna „kib…szni”, hogy „a taknyán csússzon”.

„Hogy még ennek a Tóth Csabának bármi köze lehet az MSZP-hez és még nem b…szták ki, hogy a taknyán csússzon, teljes abszurdum” – fogalmazott Csintalan.

Hozzátette: „Valaki tud bármilyen értékelhető politikai teljesítményéről? Kérem, jelentkezzen! Ez egy elnökségi tag? Horn Gyula pártjában? B…ssza meg az az elnökség, az a kongresszus amelyik ezt az embert tartja”.

Tóth Csaba az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese és az Országgyűlés gazdasági bizottságának alelnöke is volt, de miután tavaly ősszel több baloldali párt is visszalépett a támogatásától, az idei országgyűlési választásokon már nem indult.

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, Tóth Csaba a zuglói parkolási botrányba is belekeveredett. Legutóbb pedig kiderült, hogy a politikus informális ellenőrzése alatt tartott  Zuglói Városgazdálkodási Zrt. – amit egyébként az ő bizalmi emberei irányítottak – átláthatatlan viszonyok között működött, és folyamatosan áramlott ki belőle a közpénz, sőt a céget behálózó ügyvédi irodákra és felelőtlen ingatlangazdálkodásra is fény derült.

Borítókép: Tóth Csaba (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.