Vásárhelyi Mária napok óta hitetlenkedve figyeli az ellenzéki médiát

Felülnek egy olyan közismert kalandor hazugságainak, mint Szabó Bálint – fogalmazott a baloldali szociológus.

Forrás: MANDINER.HU2022. 08. 21. 11:48
Vásárhelyi Mária
Budapest, 2012. februr 10. Vsrhelyi Mria szociolgus beszl a Gyorskonferencia a kztrsasgrl elnevezs tancskozson, amelyet Gncz rpd 90. szletsnapja alkalmbl rendeztek az OSA Archvum pletben. MTI Fot: Sos Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vásárhelyi Mária közösségi oldalán fejtette ki véleményét a közéletet terhelő „legfontosabb” kérdésekről. 

„Napok óta hitetlenkedve figyelem az ellenzéki médiát, ahogy felül egy olyan közismert kalandor hazugságainak, mint Szabó Bálint. Szabó már legalább két évtizede szédeleg a politikai pálya margóján, a legkülönbözőbb pártok színeiben fellépve, volt már az SZDSZ, a Fidesz és az MSZP »aktivistája« is, fellépései minden alkalommal botrányba fulladtak.”

„Részt vett az MSZP Vas megyei tagtoborzási botrányában, a Fidesz által generált szegedi Szeviép-botrányban, havonta feljelenti Botka László szegedi polgármestert, a pereket minden alkalommal elbukja” – fogalmazott a baloldali szociológus. 

Kiemelte:

Közben egészen hajmeresztő történeteket mesél elrablásáról, felgyújtásáról, megfagyasztásáról, megveréséről, egy szó, mint száz, egy kártékony futóbolond. Most éppen szegedi önkormányzati képviselő is, de valaki biztosan finanszírozza mostani ámokfutását is, amikor gazdatüntetést hirdet meg a fővárosban, 1800 a fővárosba induló munkagépről hadovál, és teljesen zavaros indokokat ad elő a tüntetés okáról.

„Állítólag tárgyal a rendőrséggel, a pedagógusokkal, az egészségügyi érdekvédelmi szervekkel, lehet, hogy Putyinnal és a NATO-val is. És a független média mindezt komolyan veszi”

– tette hozzá Vásárhelyi Mária.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Vásárhelyi Mária szociológus (Fotó: MTI /Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.