Szexuális felvilágosító órát tartott az alsósoknak az óbudai iskola kirúgott munkatársa

Nem sokkal később azonban a szülők tudtára jutott, hogy mi történt az etika órán, amit jeleztek az iskola vezetésének is.

Magyar Nemzet
Forrás: Pestisracok.hu2023. 02. 14. 6:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát az alsós diákoknak az óbudai Krúdy Gyula Általános Iskola LMBTQ-aktivista pedagógus asszisztense, akiről kiderült: egy tizenöt éves fiúval „kavar”. A PestiSrácok cikke szerint a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens az órán kizárólag az egyneműek szexuális életéről mesélt a gyermekeknek. 

Nem sokkal később azonban a szülők tudtára jutott, hogy mi történt az etika órán, amit jeleztek az iskola vezetésének is.

Az aggódó szülők arról érdeklődtek az igazgatótól, hogy maradt-e bármikor valamelyik alsós tanulójával egy helységben négyszemközt a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens, igaz-e, hogy az iskolából több gyerekkel szexuális kapcsolatot létesített, igaz-e, hogy valamilyen vetkőzős csoportba hívta meg őket, illetve van-e az iskolának cselekvési terve, szándékoznak-e, illetve jogilag tudnak-e olyan lépést tenni, hogy a férfi ne mehessen be az iskolába. A szülők az iskolától erre a levélre nem kaptak választ, csak egy üzenetet arról, hogy vizsgálatot indítottak a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens ellen, annak lezártáig nem fog munkát végezni az intézményben. 

A szülőket viszont annyira felzaklatta az ügy, hogy élőlánccal akadályozták volna meg a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztenst abban, hogy bemenjen az iskolába, ha az intézmény nem lép. Az iskola lépése viszont az volt, hogy a felső tagozatosoktól áttette a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztenst az alsó tagozatosokhoz

– írja a PestiSrácok.hu. 

Kiderült továbbá az is, hogy 

A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógussal már korábban is voltak gondok. 

A felsős diákok szülei már jelezték, hogy több tanuló is követi őt az online térben, ahol a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens a többi között öngyilkosságra buzdító videót tett közzé, és nyíltan propagálja a másságot is. 

Érdemes megjegyezni, hogy az iskola vezetősége már tavaly októberben tudomást szerzett a pedagógiai asszisztens szexuális témájú és egyéb videóiról, ami miatt behívatták őt, és arra kérték, hogy szedje le a videókat. Ám az alkotói szabadságra hivatkozva a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens erre nem volt hajlandó, ráadásul a szülők úgy tudják, hogy több jogvédő szervezet is mögé állt az ügyben.

A 39 éves férfi egyébként nagyon könnyen tudott kapcsolatot teremteni a felsős fiúkkal, akiket fotózni tanított. A cikk szerint 

többeket közülük meghívott egy privát csoportba is, ahol obszcén, szexuális megjegyzéseket tett rájuk, majd azzal zsarolta őket, hogy őt úgyis megvédik a jogvédő szervezetek.

A beszámoló szerint az LMBTQ-aktivista már 2018-ban célkeresztbe került, amikor a fővárosi, VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógiai asszisztense volt, ahol szintén 5–7. évfolyamosoknak tartott fotó-videó szakkört. Egy hangfelvétel szerint olyanokat mondott, hogy 

nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. (…) Esténként forgattunk… vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében azt csináltunk, amit akartunk. Khhmm…

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.