Már nyomoz a rendőrség, rettegésben élnek egy budapesti társasház lakói

Ötvenkilós kutyák és a gazdájuk terrorizálja a környéket.

Magyar Nemzet
Forrás: Metropol2023. 04. 26. 17:19
Komondor
278503982 Fotó: muroPhotographer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Évek óta rettegésben tartja egy férfi a dél-budai régiót három komondorával. A hatalmas kutyák gazdája egy XI. kerületi társasház második emeleti lakásában él, és rendszeresen póráz nélkül sétáltatja a méretes ebeket. A környékbeliek állítása szerint a kutyák többször támadtak már más állatra, és az is előfordult, hogy fellöktek valakit – számolt be az esetről a Metropol. Az ingatlan lakói arról számoltak be a portálnak, hogy a csaknem ötvenkilós kutyák felügyelet nélkül, szabadon mászkálnak a társasházban. 

Azt is elmondták, hogy az ebek gazdája nem a kedvességéről ismert, sőt a férfi állítólag már mindenkivel összeveszett a házban. 

„Nem kellemes szagot árasztanak maguk után, mikor elmennek a bolt előtt, a kutyákon is csomóban áll a szőr” – részletezte a ház alatti boltban dolgozó Tibor.

A lap megkereste a rendőrséget az ügyben, és azt a választ kapták, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárást folytat. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.