50 millió forint osztalékot vett ki a Márki-Zay mellett kiálló Dancsó Péter a Videómániából

A 36 éves videóblogger, fotográfus, operatőr, vágó és televíziós műsorvezető baloldali elfogultsága nyilvánvaló.

Munkatársunktól
2023. 06. 01. 4:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Végre most volt a választáson egy független, becsületes, hiteles jelölt, aki meg tudta fogni a fiatalokat. Egy korrekt arc állt szembe a korrupt, gőgös bulikkal szemben.” – így magyarázta Márki-Zay Péter bukását a választást követően Dancsó Péter. Az influenszer azt is mondta tavaly áprilisban, hogy „az országot ma két nagy kérdés izgatja: a jó pénz és a jó béke”.

A Dancsó-féle Videómánia YouTube-csatorna mögött álló Videómánia Hungary Kft. nettó árbevétele 2022-ben 123 százalékkal nőtt, a korábbi 14,3 millióról 31,9 millió forintra.

A cég nyeresége, adózás előtti eredménye még ennél is nagyobb mértékben emelkedett (160,88 százalékkal) és meghaladta a 25 millió forintot. Az adózott eredmény az osztalékalapba került, amely elérte az 52,7 millió forintot, amelyből 50 milliót ki is fizettek.

A 36 éves Dancsó Péter videóblogger, fotográfus, operatőr, vágó és televíziós műsorvezető is. Eleinte filmkritikákat, paródiákat töltött fel, azonban mostanában egyre több közélettel kapcsolatos tartalmat is közzétesz, baloldali elfogultsága nyilvánvaló.

Korábban Puzsér Róbert mellett volt társelőadó, 2020-ban pedig az Álarcos énekes című televíziós műsor zsűritagjaként szerepelt.

Borítókép: Dancsó Péter (Forrás: Flickr)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.