Orbán Viktor tíz év után újra a Tranziton – kövesse velünk élőben!

Orbán Viktor tíz év után újra a Tranziton – kövesse velünk élőben!

Munkatársunktól
2023. 08. 25. 16:34
Forrás: OV/ Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szezonnyitó előadást tart ma Orbán Viktor a Tranziton. A miniszterelnök utoljára 2012-ben szólalt fel a jobboldali politikai közösség egyik legfontosabb, hagyományos rendezvényén. 

A miniszterelnököt Bohár Dániel, a Megafon munkatársa kérdezi majd, a 17.30-kor kezdődő eseményt 

a Magyar Nemzet is élőben tudósítja.

A kormányfő ma reggel a Kossuth rádiónak adott interjúban arról beszélt: augusztus lehet az a hónap, amikor fordulat következhet be abban, hogy a bérek növekedése magasabb lesz, mint az infláció. A miniszterelnök elmondta, hogy míg 2023 az infláció letörésének éve volt, 2024 a gazdasági növekedés újraindításának éve lesz. Szót ejtett arról is, hogy a jövőben továbbra is mindent megtesznek a rezsicsökkentésért. A múlt heti diplomáciai nagyüzemről szólva jelezte, hogy ha nincs energia, megáll az ország, a gazdaság, az élet, ezért energiabiztonságra van szükség.

 

Borítókép forrása: Orbán Viktor hivatalos közösségi oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.