időjárás 2°C Miklós 2023. december 6.
logo

A szervezett, agresszív migránsbandák felfegyverkezve, bontóeszközökkel érkeznek (Sokkoló felvételek)

Munkatársunktól
2023.09.19. 05:08 2023.09.19. 08:48
A szervezett, agresszív migránsbandák felfegyverkezve, bontóeszközökkel érkeznek (Sokkoló felvételek)

Az utóbbi napokban jelentősen nőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál. A kormany.hu felvételein is látható, hogy az egyebek mellett késekkel, csúzlikkal, gázspary-vel és más fegyverekkel ellátott migránsok bandákba verődve igyekeznek belépni az ország területére . 

A képek tanúsága szerint az agresszív csoportok fenyegetőleg, a támadóeszközeiket is bevetve nyomulnak előre, komolyabb kihívások elé állítva a határvadász egységeket. Jól szervezett akcióról van szó, ami abból is látható, hogy a létrákkal, csapszegvágókkal, valamint hegesztőtrafókkal is felszerelt illegális bevándorlók a határkerítés különböző pontjain egyszerre, a hatóságok figyelmét is megosztva kísérlik meg az átkelést.

Az embercsempész bandák nem is titkolják, hogy min ügyködnek, hiszen például a TikTokra feltöltött videóikon még szinte kérkednek is annak bemutatásával, hogy miként juttatják be hazánk területére az illegális migránsokat. Az egyebek mellett a 400-59, valamint a Killer Group címkékkel ellátott videóikban félelemkeltő módon, kihívóan menetelnek a láthatóan más földrészekről és idegen kultúrákból érkező határsértők, akik a többi között olyan felvételeken is láthatók, amelyeken marihuánának látszó dohányterméket fogyasztanak, vagy éppen a magyar rendőrséget becsmérlik.  

Borítókép: Illusztráció. - Az utóbbi napokban jelentősen nőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál. (Fotó: Havran Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.