Kövér László globális politikai maffiáról beszélt a Bayer-show-ban

Az Országgyűlés elnöke azt mondta, a csatákat az utolsó leheletünkig meg kell vívni.

Forrás: Hír Tv2023. 09. 17. 18:09
KÖVÉR László
Kötcse, 2023. szeptember 9. Kövér László, az Országgyûlés elnöke érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A mai nyugati baloldali politikusoknál még a '80-as évek kommunistái is komolyabban vehető úriemberek voltak – mondta a Bayer-show-ban a magyar Országgyűlés elnöke, olvasható a Hír TV oldalán. 

– A csatákat az utolsó leheletünkig meg kell vívni, hiszen ha egyszer veszítünk, akkor mindent elveszítünk – folytatta a házelnök. Hozzátette: a helyzet egyenlőtlen, hiszen a másik oldalnak nincs veszítenivalója. – Nekünk van Istenünk, hazánk, családunk – hangsúlyozta.

Kövér László megjegyezte: a Fidesz az elmúlt harminc évben meg tudta magát tartani erős politikai közösségként azon értékek köré szerveződve, amelyek a magyarok számára is fontosak.

Kövér László az adásban elmondta véleményét a svédek politikájáról is:

a politikai elitjük, amelyik része annak a globális maffiának, amelyiknek az európai nemzetállamok vezetőinek a nagy része hasonlóképpen alkotó eleme, az belevitte őket egy olyan kalandba, aminek a vége az egyelőre nem látható, de hogy sok mindenről szól, csak Svédországról nem, meg Svédország biztonságáról, azt bátran elmondhatjuk.

A teljes műsor vasárnap 21.00-kor tekinthető meg a Hír TV-n.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.