Fidesz: A dollárbaloldalt csak a hatalom megszerzése érdekli

A dollárbaloldalt csak a hatalom megszerzése érdekli és ezért bármit képes megtenni – reagált a DK sajtótájékoztatójára az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a Fidesz.

Forrás: MTI2023. 11. 08. 16:24
DOBREV Klára; VARJU László; GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2023. október 22. Varju László alelnök, Gyurcsány Ferenc pártelnök és felesége, Dobrev Klára európai parlamenti képviselõ (b-j) a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti születésnapi rendezvényén 2023. október 22-én. A DK 2010-ben alakult az MSZP egyik platformjaként, önálló párttá alakulását Gyurcsány Ferenc a tömörülés egyéves ünnepi összejövetelén jelentette be, 2011. október 22-én. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az a dollárbaloldal követel most európai béreket, amelynek éppen az árnyék-pénzügyminisztere nemrég még a minimálbéremelés ellen érvelt, és támadta a kormány reálbérnövelési terveit – tartalmazza a közlemény.

Mint írták:

Gyurcsányék most is egyértelműen bizonyítják, hogy a fizetésemelés ellen vannak, és félre akarják vezetni a magyar embereket csak azért, hogy hatalomra kerüljenek. A gyurcsányi politika azonban egyszer már megmutatta az igazi oldalát, és tudjuk, hogy azóta sem változtak semmit.

– A Fidesz–KDNP viszont teljes mértékben támogatja Magyarország kormányát, hogy mindig, minden körülmények között meg kell védeni a magyar embereket és a magyar emberek munkahelyeit még ilyen nehéz gazdasági helyzetben, háborús időkben is – fogalmazott közleményében a nagyobbik kormánypárt.

Borítókép: Varju László alelnök, Gyurcsány Ferenc pártelnök és felesége, Dobrev Klára európai parlamenti képviselő (balról jobbra) a DK budapesti születésnapi rendezvényén 2023. október 22-én. A DK 2010-ben alakult az MSZP egyik platformjaként, önálló párttá alakulását Gyurcsány Ferenc a tömörülés egyéves ünnepi összejövetelén jelentette be, 2011. október 22-én (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.