Deutsch Tamás: Eddig hazudott, de most kibukott az igazság Ursula von der Leyenből + videó

– Nem engedünk a gyermekvédelmi törvényből és nem engedünk abból sem, hogy Magyarország elutasítja az illegális migrációt – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Hír TV Napi aktuális című műsorában csütörtök este.

Forrás: HÍRTV2024. 01. 18. 21:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elismerte az Európai Bizottság elnöke, hogy

mégis a magyar gyermekvédelmi törvény és a migrációs politika miatt tartja vissza Brüsszel az uniós pénzeket.

Hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát – így reagált Deutsch Tamás Ursula von der Leyen vallomással felérő szavaira a Hír TV stúdiójában. A Fidesz politikusa úgy fogalmazott,

a füllentő, nagyotmondó, a valóságot eltagadó brüsszeli bürokrata előbb vagy utóbb önmagát leplezi le. 

Emlékeztetett arra, hogy korábban az Európai Bizottság elnöke hevesen tagadta, hogy a magyar gyermekvédelmi törvény az oka a magyaroknak jog szerint járó uniós pénzek törvénytelen visszatartásának, vagy a migrációs politika, majd – tette hozzá – most végül igazat mondott és bajt csinált magának.

Ursula von der Leyen kiállt és higgadtan, nyugodtan, tárgyilagosan elmondta: mostantól kezdve egy peták európai uniós fejlesztési pénzt nem kap Magyarország, ha nem változtatunk a genderideológia-politika és a migrációs politika terén – mutatott rá a Fidesz EP-képviselője.

Deutsch Tamás leszögezte, hogy

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is leszögezte a Kormányinfón, hazánk soha nem fogja átlépni ezt a vörös vonalat, nem engedünk a gyermekvédelmi törvényből és nem engedünk abból, hogy Magyarország elutasítja az illegális migrációt.

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetésére, hogy a szerdai strasbourgi vita elfajult a nácizásig is, a Fidesz EP-képviselője elmondta, a szóban forgó

Petri Sarvamaa finn EP-képviselő, nem maradhat következmények nélkül a szélsőséges vagdalkozás.

Az Európai Számvevőszék tagjelöltje, amit mondott, az szemenszedett hazugság, egy olyan otromba, minősíthetetlen, reagálás nélkül nem hagyható mocskolódásba kezdett, lenácizta a Fideszt, a teljes magyar kormányt, és mivel egy demokratikus választáson hivatalban lévő kormányról van szó, lenácizta a magyar polgárok nagy részét is – jegyezte meg. A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja pont emiatt levélben fordult az Európai Parlament és az Európai Számvevőszék elnökéhez Petri Sarvamaa etikai aggályokat felvető politikai és közéleti tevékenysége miatt.

 

Változásra van szükség végre az EP-ben

Deutsch Tamás megismételte, hogy szerinte az összes dollárbaloldali képviselőt le kell váltani idén az európai parlamenti választásokon.

Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István minden létező alkalommal páros lábbal, vaspapucsos módon vesén rúgja a magyarokat, mind a hárman megszavazták, hogy Magyarország ellen induljon olyan eljárás, aminek a végén elvehetik hazánk szavazati jogát, mindannyian tiltakoztak a Magyarországnak járó uniós források megnyitása ellen, így nemet mondtak a pedagógusoknak járó béremelésre […] lendületes hazaáruló hullámban, gerjedelemben vannak, el kell őket zavarni június 9-én – jelentette ki.

A teljes beszélgetés alább megtekinthető:

Borítókép: Deutsch Tamás (Forrás: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.