Lemondásra szólították fel Karácsonyt + videó

A Fővárosi Közgyűlés ülésén Kovács Péter, a XVI. kerület fideszes polgármestere lemondásra szólította fel a főpolgármestert a hídpénzbotrány miatt.

Forrás: HÍRTV2024. 02. 28. 19:14
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2024. február 10. Karácsony Gergely fõpolgármester beszédet mond budapesti kampányindító rendezvényén az Eötvös10 Mûvelõdési Házban 2024. február 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lemondásra szólította fel Karácsony Gergely főpolgármestert a Fővárosi Közgyűlés ülésén Kovács Péter, a XVI. kerület fideszes polgármestere a hídpénzbotrány miatt. 

Az ülés első napirendi pontjában pedig eseti bizottság felállítását szavazta meg a testület, hogy helyreállítsa a gyermekvédelmi rendszer iránti, mostanra megrendült bizalmat.

A fővárosi Fidesz szerint a balliberális városvezetés politikai célokra akarja felhasználni a gyermekek védelmét.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond budapesti kampányindító rendezvényén az Eötvös10 Művelődési Házban 2024. február 10-én (Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.