Putyin bevetette a legborzalmasabb fegyvert, videókon a háború szörnyűségei, Joe Bident teljesen elhagyta a tudata – ezek a hét videói

Felkavaró videóösszeállítás készült arról, ahogyan az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Joe Biden kisgyermekekhez és fiatal tinédzserekhez ér: a felvételeken jól látható, hogy nem csak zavarbaejtő módon közeledik a fiatalokhoz, de az arckifejezésük alapján a frászt is rájuk hozza. Az amerikai elnök tudatának állapotát is sokan kétségbe vonták, miután a Kormányzók Országos Szövetségének idei ülésén összetévesztette Kínát és Oroszországot. A legérdekesebb sportpillanatok között Sztankovics pirosat érő kirohanása, valamint Cristiano Ronaldo obszcén gesztusa. A belföldi események alatt megmutatjuk, hogyan került bilincsbe Európa egyik legkeresettebb magyar bűnözője, emellett megtekinthető, hogyan némulnak meg a Szikra Mozgalom aktivistái a közgyűlésen.

2024. 03. 02. 6:50
Forrás: Youtube
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Biden végveszélyben, teljesen elhagyta a tudata: Joe Biden amerikai elnök ismét leégette magát, miközben beszédet mondott a Kormányzók Országos Szövetségének idei ülésén. Beszédében összekeverte Kínát Oroszországgal. 

 

Felkavaró videón az is, ahogyan Joe Biden fiatal gyermekeket érint meg félreérthető módon, ezzel nem csak kellemetlen helyzetbe hozva őket, de az arckifejezésük alapján a frászt is rájuk hozva:

 

Putyin bevetette a legborzalmasabb orosz fegyvert: Oroszország harci gyakorló indítást hajtott végre a Jarsz mobil alapú, leválasztható robbanófejjel felszerelt, szilárd hajtóanyagú interkontinentális ballisztikus rakétával a pleszeki állami teszt-kozmodromon – számolt be az orosz védelmi minisztérium.

 

Felperzselt egy kisvárost a texasi erdőtűz: óriási terület vált a lángok martalékává Texas állam északi részén. A napok óta tomboló erdőtűz mostanra az állam történetének legnagyobbikává vált és halálos áldozatot is követelt.

 

Videókon az orosz–ukrán háború szörnyűségei: Ukrajnában a háború kirobbanása óta gombamód szaporodnak a rögtönzött temetők. Szülők veszítik el egyetlen pillanat alatt a gyermekeiket, és gyerekek válnak hirtelen árvákká, asszonyok pedig özvegyekké. A szerencsésebb családokhoz visszajut az elesett katona holtteste, így méltó temetést kaphat. Sokan azonban soha nem látják viszont szeretteik földi maradványait.

 

A hét legérdekesebb sportpillanatai

Sztankovics dührohama, a Ferencváros edzője játékosként is kapott ilyen pirosat: a Ferencváros 1-1-es rendes játékidő után tizenegyespárbajban ejtette ki a DVSC-t, így jutott a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjébe. Dejan Sztankovics, az FTC vezetőedzője a szétlövést már nem a kispadról figyelhette, ugyanis nem sokkal a Debrecen egyenlítő gólja után piros lapot kapott. Karakó Ferenc elsőre csak sárga lapot adott a dühöngő edzőnek, de Sztankovics tovább ordítozott, majd a második sárga után gúnyosan megtapsolta a játékvezetőt.

 

Ronaldo magyarázkodik az obszcén gesztusa után – ebből is kimosdatják? Bár szaúdi forrásokra hivatkozva a nemzetközi média hétfő este azt közölte, hogy Cristiano Ronaldo kétmeccses eltiltást kap(ott), amiért vasárnap csapata, az al-Nasszr bajnoki mérkőzésén a lefújás után még a pályán obszcén módon mutogatott az ellenfél szurkolóinak, a büntetése továbbra sem hivatalos. A szaúdi liga vezetése az ötszörös aranylabdást beidézte meghallgatásra, döntés ezt követően születik. Ronaldo pedig benne van az al-Nasszr következő mérkőzésére készülő keretben.

 

Így üldözi Max Verstappent a világ leggyorsabb drónkamerája: Max Verstappen már teszteli az Oracle Red Bull Racing legújabb modelljét, a 2024–2025-ös Formula–1 versenynaptárra fejlesztett RB20-at – de nemcsak a kiváló pilóta, hanem a médiacsapat is készül az új szezonra. Ralph „Shaggy” Hogenbirk, a Dutch Drone Gods tervezője és drónpilótája egyedi építésű modelljével csatlakozott egy körre a silverstone-i pályán.

 

Az Inter javára hozott VAR-döntés mérföldkő lehet: szerda este az Inter a Serie A 21. fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán 4-0-ra nyert a Bajnokok Ligája-részvételért küzdő Atalanta ellen. Míg az Inter a győzelmet és immár tizenkét pontos előnyét ünnepelte, az Atalanta edzője két VAR-ítélet miatt is bosszankodott. A második mérföldkövet jelenthet a videóbírós technológia alkalmazásában.

 

Belföld

Rács mögé került Európa egyik legkeresettebb bűnözője: feladta magát az Europol körözési toplistáján szereplő kábítószer-kereskedő bűnszervezet egyik tagja. Cs. András 2022-ben került be Európa 54 legkeresettebb bűnözője közé.

 

Az életét kockáztatva akarta elérni a villamost: Budapest XIX. kerületében, az Üllői úton egy gyalogos megpróbálta elérni az út túloldalán várakozó villamost, ehhez azonban át kellett mennie a forgalmas úton úgy, hogy számára egyértelműen pirosat mutatott a lámpa. A gyalogos ennek ellenére megpróbálta, szerencsére az éppen szabályosan közeledő autós – akinek fedélzeti kamerája rögzítette az esetet – figyelmes volt és időben reagált, így el tudták kerülni a szerencsétlenséget.

 

Izzanak a tekintetek, lángol a város: a két hét múlva debütáló Petőfi-filmre már elindult a jegyelővétel is.

 

A Szikra tagjai tüntettek a közgyűlésen, majd megnémultak: Jámbor András aktivistái, a Szikra Mozgalom tagjai jelentek meg a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén, és olyan molinókat emeltek a magasba, amiken a fideszeseket vádolták pedofil mentegetéssel. A Fidesz–KDNP frakcióvezetője szerint pont a Szikrától rendkívül álságos a megmozdulás.

Borítókép: A texasi erdőtűz (Fotó: Képernyőkép/YouTube/KENS 5: Your San Antonio News Source)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.