Karácsony Gergely most már szeretne budapesti olimpiát

A balliberális főpolgármester az elmúlt években még a kormány által megvalósított fővárosi sportberuházásokat támadta lelkesen.

2024. 10. 28. 19:48
KARÁCSONY Gergely
KARÁCSONY GERGELY (FOTÓ: MTI/Koszticsák Szilárd)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Budapesten egy világszínvonalú sportinfrastruktúrát épített a kormány – ismerte el Karácsony Gergely az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, ahol egy lehetséges budapesti olimpiáról értekezett.

A balliberális főpolgármester ugyanakkor ma este is az általa évek óta mantrázott kormányzati „sarcolások” miatt kesergett, és többek között a nemrég bejelentett Debrecenben megvalósuló kormányzati fejlesztéseket is támadta.

Karácsony Gergely a Budapesten telepített új traffipaxokról is beszélt, ezektől azt reméli, hogy csökken majd a fővárosban a súlyos és halálos balesetek száma.

A Nagykörút felújításával a regnáló balliberális főpolgármester állítása szerint „már jól állnak”, mivel most már a kiviteli tervek készülnek.

Karácsony az interjú végén azt mondta, hogy most már szeretné, ha Budapest olimpiát rendezne.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.