Vitézy Dávid visszautasítja az LMP-ből kiugró Csárdi Antal vádjait

Az LMP kerületi jelöltjeinek a kampányát is segítette és nem egyeztetett a Fidesszel Szentkirályi Alexandra visszalépésével kapcsolatban – hangsúlyozta Vitézy.

2024. 10. 28. 20:24
VITÉZY DÁVID (FOTÓ: MTI/Balogh Zoltán)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Remélem, hogy éjfélig ki tudjuk majd tolni a metrók közlekedését legkésőbb jövő tavaszig – mondta Vitézy Dávid, a Podmaniczky Mozgalom frakció vezetője az ATV Egyenes beszéd című műsorában, ahol egy lehetséges budapesti olimpiáról is értekezett, amivel kapcsolatban óvatosságra intett, amíg nem történnek meg a nagyon fontos és egyben elengedhetetlen infrastrukturális fővárosi fejlesztések.

Budapest ma lassabban fejlődik, mint egy lengyel bányászváros

– hangsúlyozta Vitézy, aki egyúttal most is Lázár János építési és közlekedési minisztert támadta, mivel szerinte „Budapest kevés pénzt kap a kormánytól”.

– Az LMP kerületi jelöltjeinek a kampányát is segítettem, és nem egyeztettem a Fidesszel Szentkirályi Alexandra visszalépésével kapcsolatban – mondta Vitézy Dávid visszautasítva az éppen az LMP-ből kilépő Csárdi Antal vádjait, miszerint az LMP főpolgármester-jelöltje és Ungár Péter, az LMP elnöke Rogán Antallal egyeztetett volna Szentkirályi Alexandra főpolgármesteri jelöltségtől való visszalépéséről.

Borítókép: Vitézy Dávid (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.