Az LMBTQ-lobbi célkeresztjében a fiatalok

Komoly felzúdulást okozott az LMBTQ-közösség tagjai között, hogy Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető indítványára az Országgyűlés a héten elfogadta a pedofilellenes törvényjavaslatot. A kormánytöbbség ezzel gátat szabott annak a gyakorlatnak, hogy a homoszexuális szervezetek a gyermekeknek az LMBTQ életformát népszerűsítsék, ami már évek óta erőteljesen zajlik Magyarországon és egész Európában is.

2021. 06. 19. 6:50
World Premiere of Disney and Pixar's ONWARD
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 18: Nina West attends the world premiere of Disney and Pixar's ONWARD at the El Capitan Theatre on February 18, 2020 in Hollywood, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney/AFP (Photo by Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: ALBERTO E. RODRIGUEZ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az LMBTQ-szervezetek és a baloldali pártok szerint a pedofiltörvények nevezett jogszabálycsomag alaptalanul mossa össze a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekményeket a szexuális kisebbségekkel. A szivárványideológia hívei számára elfogadhatatlan, hogy a szexuális kisebbségeket propagáló, a gyermekek számára viselkedésmintákat adó kampányuknak gátat szab a kedden elfogadott törvény.

Cinkos média

A felvilágosítást már az óvodában elkezdő és a gendersemlegesség elvét szem előtt tartó oktatáspolitika nem ismeretlen idehaza.

Az MSZP–SZDSZ-kormányzás alatt Magyar Bálint oktatási miniszter az óvodákban az anya, apa helyett egyes szülő, kettes szülő elnevezést javasolt. Szerencsére a magyar szülők nem voltak fogékonyak a balliberális tárcavezető ötletére, a kezdeményezés elhalt.

A hazai balliberális elit bukása óta azonban a háttérből továbbra is folyik a gyermekek szexuális átnevelését célzó propaganda. Ennek egyik részeként a kereskedelmi médiumok előszeretettel állnak ki az LMBTQ-közösség ügye és a gyermekek érzékenyítése mellett.

Lapunk is beszámolt róla, hogy a Magyar Nemzeti Médiaszövetség felhívta a pedofiltörvény ellen tiltakozó médiumok figyelmét – elsősorban az RTL Klubét – arra, hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólagosan a szülők dolga, így fejezzék be a szereptévesztést, ugyanis ezért ezt a feladatot sem az állam, sem a média és egyetlen civil érzékenyítő program sem végezheti el. Azonban a kereskedelmi televíziók mellett már a mesecsatornák is LMBTQ-tartalmakkal bombázzák a gyermekeket. Ugyanis a Nick Jr. nevű gyerekcsatorna Azúrkék nyomok és te című sorozatának egyik epizódjában egy amerikai transzvesztita, Nina West népszerűsítette a Pride melegfelvonulást.

MESÉBE BURKOLT PROPAGANDA

Az LMBTQ-propaganda gyermekek közötti terjesztésével kapcsolatban egyes civil szervezetek azt hangsúlyozzák: az emberi jogi érzékenyítést nem lehet elég korán elkezdeni, ezért ők a legkisebbektől kezdve egészen az érettségiző diákokig mindenkinek szerveznek érzékenyítő foglalkozásokat.

 

Még 2019-ben látott napvilágot a magyar Labrisz Leszbikus Egyesület pályázata, amelyben LMBTQ-mesék megírására buzdítottak. A szervezet felhívása szerint a jól ismert mesék mai közegben játszódó, újraírt változatait várták, többek között olyan szereplőkkel, akik nem felelnek meg a hagyományos nemi szerepeknek, és az LMBTQ-közösséghez tartoznak.

A Labrisz felhívásának az eredményeként született meg a nagy port kavart Meseország mindenkié című könyv, amellyel a szerzők megalkották a mesék újraírt változatait főképp meleg, leszbikus és transznemű karakterekkel, míg a heteroszexuális szereplőket negatív színben tüntetik föl.

Azóta a Labrisz tovább fokozta az ideológiai terjesztést, az idei gyermeknapon jelentették be, hogy Micsoda család! címmel új mesekönyvet adtak ki, amely a szivárványcsaládok életéről szól. Az alapítvány közlése szerint azért időzítette éppen gyermeknapra a bejelentést, mert ez egy jó alkalom arra, hogy beszéljenek arról az állításuk szerint sok száz gyerekről, akik szivárványcsaládokban élnek Magyarországon.

Soros a háttérben

Tévedés lenne azt hinni, hogy a Labrisz Leszbikus Egyesület csak mesekönyvekkel szeretné érzékenyíteni a gyerekeket. A leszbikus szervezet már húsz éve tart képzéseket a középiskolásoktól fogva az egyetemistákig mindenkinek, és látja el őket a szexuális kisebbségekkel és identitásokkal kapcsolatos „szakirodalommal”. Ahogy a Magyar Nemzet már korábban megírta: a szervezet költségvetési beszámolójából kiderül, hogy a projektjeiket a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Intézet biztosítja.

Persze nem a Labrisz az egyetlen olyan szervezet, amelyik sikeresen beszivárgott az iskolákba. A Soros György alapítványai által támogatott Emberi jogi nevelők hálózata (Ejha!) munkafüzetet készített a Meseország mindenkié című könyvhöz, amelyet alsó tagozatos pedagógusoknak szánnak. A témában az Ejha! különböző érzékenyítő tréningeket is tart gyerekek számára.

Ugyanakkor az Amnesty International magyarországi szervezete is évről évre nagyobb hangsúlyt helyez a fiatalok megszólítására. A Soros alapítványok támogatta szervezet aktivistái különböző iskolai foglalkozások formájában terjesztik a nyílt társadalom eszméjét, és jogtudatosítás címszó alatt már több mint húszezer fiatalt értek el, a diákok körében végzett fejtágítás mellett pedig a pedagógusokat is előszeretettel megkörnyékezik. A foglalkozásokon egyebek mellett az LMBTQ-párok és egyedülállók gyermekvállalási jogának támogatását is előszeretettel hangoztatják.

Korábban nagy megdöbbenést váltott ki, hogy önös érdekből kisgyermekek nemi szervein végrehajtott kezelések adatait gyűjti a Háttér Társaság. A szintén a Nyílt Társadalom Alapítvány által finanszírozott LMBTQ-szervezet állítása szerint az interszex emberek magyarországi helyzetéről készít jelentést, amelyben többek között a kisgyermekeken és a csecsemőkön elvégzett, nemi szerveket érintő beavatkozásokról is szeretne beszámolni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.