Bajnai baljós árnyéka vetül Timmermansra

Nem babonás az MSZP.

2019. 05. 21. 9:00
Bajnai Gordon
Ft, 2014. mrcius 1. Bajnai Gordon volt miniszterelnk, az Egytt-PM szvetsg vezetje bartsgos labdarg-mrkzsen vesz rszt kapusknt a fti Fy Andrs ltalnos Iskolban 2014. mrcius 1-jn. MTI Fot: Mth Zoltn Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtartották a szocik az EP-kampányzárójukat, ahol illusztris vendégként felszólalt a migrációt nyíltan támogató szocialista csúcsjelölt Frans Timmermans is.

Természetesen pörgött a ballib mantra: fasisztázás, putyinozás, szélsőjobbozás garmadával.

De az mindenesetre sokatmondó, hogy Soros György embere, Timmermans ismét személyesen jött el Budapestre, hogy megerősítse szövetségét a magyar bevándorláspárti ellenzékkel.

Meg is lepték Kunhalmiék a csúcsjelöltjüket egy 1-es számú kapusmezzel.

Fotó: MTI

Arról nincs információnk mennyire volt boldog ettől az ajándéktól a jelölt úr, de az biztos, hogy a szocik semmit nem tanultak korábbi hibájukból, vagy legalábbis nem babonások, hiszen legutóbb kapusmezzel a rossz emlékű, bukott közös jelöltjük Bajnai Gordon pózolt.

Fotó: MTI

Vasárnap kiderül, hogy a frissen felkent cerberusuk is akkora potyagólt fog-e lepkézni a választáson, mint ahogy azt Bajnai Gordon tette korábban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.