Dobrev olyat mondott, hogy...

És nem szakadt rá az ég.

Nagy Árpád
2019. 04. 06. 13:50
Molnr Csaba; Dobrev Klra; BORNAI Tibor
Fotó: Mohai Balázs Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idézzünk a DK spitzenkandidatjától: „olyan diktatórikus világot élünk, ahol a hatalom számára minden megengedett a rendőrségen és a bíróságon át egészen a titkosszolgálatok felhasználásáig a politikai ellenfelekkel szemben„ – mondta az a Dobrev Klára, aki Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő neje.

Rendőrségről beszél, akinek a férje regnálása alatt Magyarországon a rendőrök(?) – azonosítójukat levéve – civilekre lőttek, lovasrohamot indítottak, majd a bíróságok sorozatban ítéltek el ártatlan tüntetőket, nem is beszélve arról, hogy orosz hírszerzők poligráfos vizsgálat alá vethették Magyarországon – az ő férje kormányzása alatt – az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársait!

Ő, Gyurcsány Ferencné mondja, hogy most van diktatúra, és nem szakad rá az ég?!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.