Gyurcsány maszk nélkül ölelgette híveit szelfizés közben

A DK vezére szájmaszk nélkül fiatalokat és időseket ölelget egy feszes kis csoportképen.

Forrás: DRÓT.INFO2020. 10. 29. 18:04
null
Gyurcsány Ferenc és hívei Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc fiatalokat ölelget egy feszes kis csoportképen. Meg öregecskedőket. Gyurcsány maszk nélkül szelfizik – a járvány kellős közepén – szúrta ki a Drót.info portál.

Gyurcsány Ferenc és hívei (Fotó: Facebook)

Miközben Újbuda DK-s polgármestere, László Imre a járványügyi szabályok betartására int. Most mondjuk azt, hogy Gyurcsányék bort isznak, és vizet prédikálnak?

Fekete-Győr András és Orosz Anna. (Fotó: Facebook)

A világ lélegzetvisszafojtva várta a Fekete-Győr András által bejelentett ellenzéki operatív törzs létrejöttét, ami biztosan fantasztikus felfedezésekkel járult volna hozzá a koronavírus elleni védekezéshez. Mint például, hogy az ingyenpénz osztása képes megállítani a járványt. A remek ötletek sora aztán itt véget is ért, merthogy Fekete-Győr bombasztikus bejelentéséből természetesen semmi sem lett.

A tettek mezején a baloldal tehát ismét megbukott, így visszavonult a Facebook-posztok terepére, ahol valódi tét és felelősség nélkül tud mindenkinél okosabb lenni. A DK-s László Imre például a következő bölcsességgel rukkolt elő:

Kérem, tartsák be a járványügyi szabályokat, hordjanak maszkot, tartsák a távolságot és kerüljék a tömegrendezvényeket!

Fotó: Facebook

Eddig az elmélet. Most pedig megmutatnánk a Gyurcsány-párt ifjúgárdájának akcióján keresztül, hogyan néz ki a gyakorlatban, amikor az ellenzék szigorúan betartja az előírásokat magasról tesz minden védekezési szabályra.

Fotó: Facebook

Gyurcsány a távolságra gondosan figyelve nemcsak hozzádörgölőzik a fiatalokhoz, de egy csoportkép erejéig még jól össze is tapogatja őket. Mehet a bevállalós szelfi, pártelnök úr?, és már ott sincsen a maszk Gyurcsány pirospozsgás orcáján. Cserébe viszont ismét játszik a vadidegenek ölelgetése. És játszik a vadidegenek életével – olvasható a Drót.info cikkében.

(A képek forrása: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.