Hollik István: Az élet egy újabb szeletét kaphattuk vissza

A KDNP képviselője szerint végre nem a vakcina mennyisége lesz a kérdés, hanem csak az, hogy az emberek beoltatják-e magukat.

Magyar Nemzet
2021. 05. 03. 13:08
HOLLIK István
Budapest, 2020. november 5. Hollik István, a KDNP vezérszónoka felszólal az otthonteremtési akcióterv bevezetéséhez szükséges törvénymódosítások vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 5-én. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az élet egy újabb szeletét kaphattuk vissza – mondta ma napirend előtti felszólalásában Hollik István a parlamentben, és emlékeztetett rá, hogy Nyugat-Európában ma is komoly korlátozások vannak életben. Példaként Franciaországot említette, ahol tíz kilométernél távolabb nem hagyhatják el az otthonukat az embereknek. Németországban pedig a szolgáltatások nagy része még nem vehető igénybe – tette hozzá a kormánypárti politikus, és hangsúlyozta: ehhez képest Magyarországon újraindult az élet.

Végre nem a vakcina mennyisége lesz a kérdés, hanem csak az, hogy az emberek beoltatják-e magukat – vélekedett Hollik István,

majd arról is beszélt, hogy amíg mindenki az oltással van elfoglalva, a baloldal a védekezést támadja, hiszen múlt héten egyértelművé tették, nem szavazzák meg a rendkívüli jogrend meghosszabbítását.

Válaszában Rétvári Bence kiemelte,

a baloldal azt szeretné, hogy minél hosszabb legyen a járvány, mert azt gondolják, minél több a veszteség, annál jobb esélyeik lesznek a választásokon.

Emlékeztetett: Gyurcsány Ferenc még most hétvégén is kárörvendően igyekezett azt sugallni, hogy nem bíznak a keleti vakcinákban az emberek. A DK elnökéről az államtitkár kijelentette, hogy neki csak a hatalom megszerzése fontos, aminek érdekében bármit megtesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.