Ismét hazugsággal uszít Dániel Péter a miniszterelnök ellen

A baloldali uszító a magyargyűlölet fogalmát nem először meríti ki, most azzal hergel, hogy Orbán Viktor nem a kínai vakcinával oltatta be magát.

Magyar Nemzet
Forrás: olkt.net2021. 03. 10. 19:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor ismét csúfosan lebukott! A sunyi, hazug felcsúti zsebdiktátor ugyanis Jeruzsálembe érkezik holnapután. Ez pedig egyértelműen bizonyítja, hogy nem a gagyi kínai vakcinát kapta meg, ahogyan azt a fideszes hazugsággyár állította – hangoztatta kedden a magyargyűlöletéről elhíresült, hazájául Izraelt választó ügyvéd, Dániel Péter az olkt.hu-n annak kapcsán, hogy a kormányfő a magyar–cseh–izraeli kormányfői csúcstalálkozó utazik csütörtökön, melynek fő témája a koronavírus-járvány elleni védekezés lesz, szorosabbra vonva ezzel Magyarország, Csehország és Izrael együttműködését.

Dániel Péter miközben írásában azt állítja, hogy a kínai vakcinával beoltott miniszterelnök „nem léphetne be Izraelbe, mivel itt csak a Pfizer- és a Moderna-vakcinával történt oltásokat fogadják el a hatóságok”, addig a valóság az, hogy

bár Izrael területére külföldi állampolgárok nem utazhatnak, az adott ország kormánytagjai diplomáciai céllal, negatív PCR-teszttel beléphetnek az országba.

Dániel Péter a magyargyűlölet fogalmát nem először meríti ki: 2017-ben megfenyegette lapunk munkatársát, Bayer Zsoltot, 2012-ben pedig az 1956-os szabadságharcos Wittner Máriát „primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”-nak nevezte. Emiatt rágalmazási per indult ellene, sőt korábban előzetes fegyelmi vizsgálat is, amiért vörös festékkel megrongálta Horthy Miklós néhai kormányzó Kerekiben lévő szobrát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.