Következő cél az ötmillió beoltott Magyarországon

A miniszterelnök megkért mindenkit, hogy ne hallgasson az oltásellenes hangokra és jelentkezzen az oltásra, mivel a vakcina életet ment.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 05. 01. 11:45
Galéria
20210501 budapest magyar nmezeti uzeum tarlatvezeteses seta a kertben havran zoltan magyar nmezet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az elmúlt két hétben sikerült Magyarországnak beoltani több mint egymillió embert – mondta el a Facebook oldalára feltöltött videóban Orbán Viktor miniszterelnök, hozzátéve: Ez fantasztikus teljesítmény.

A kormányfő köszönetet mondott az ápolónőknek, az orvosoknak és mindenkinek, aki segítette az akció sikerét.

– A miniszterekkel azért jöttünk ma össze, hogy a következő időszak céljait kitűzzük, ami nem kevesebb, mint az ötmillió beoltott magyar ember.

Fotók: Teknős Miklós, Bach Máté, Havran Zoltán

Van elég vakcina, így képesek vagyunk mindenkit beoltani.

A siker csak azon múlik, hogy önök jelentkeznek-e. Az oltás életet ment, ezért ne hallgassanak az oltásellenes hangokra – hangsúlyozta Orbán Viktor, aki a videó tanúsága szerint Pintér Sándor belügyminiszterrel és Szijjártó Péter külügyminiszterrel egyeztetett.

Védjék meg saját magukat, családjukat, hozzátartozóikat. Érjük el az ötmillió beoltottat minél hamarabb – fogalmazta meg a világos célt a miniszterelnök.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.