Újabb DK-s ismerte be, hogy oltásellenesek

Vágó István, a DK elnökségi tagja próbálta letagadni, hogy a keleti vakcinák ellen kampányoltak volna.

Magyar Nemzet
2021. 04. 13. 10:54
Vg Istvn;
Budapest, 2011. április 14. Vágó István televíziós mûsorvezetõ, a Magyar Demokratikus Charta egyik szóvivõje részt vesz azon a sajtótájékoztatón, amelyet a 2011. április 16-ra, az új alaptörvény elleni tiltakozásul szervezett tüntetésrõl tartottak a Batthyány-örökmécsesnél. MTI Fotó: Kallos Bea Fotó: Kallos Bea
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal hónapok óta folytatja oltásellenes kampányát, amelynek legújabb, meglepő fejezete, hogy a járvány harmadik hullámának csúcsán elkezdték bizonygatni, hogy ők márpedig nem oltásellenesek. Ez elég nehéz projektnek bizonyult eddig is, a Pesti TV riportere például tegnap emlékeztetett arra, hogy januárban a baloldali képviselők aláírtak egy dokumentumot, amellyel meg kívánták gátolni a hatásosnak és biztonságosnak tekinthető kínai és orosz vakcinák alkalmazását. Érdemes felidézni, hogy ezzel a két vakcinával eddig egymillió embert oltottak be itthon, Magyarország pedig az elsők között van az európai oltási kampányban. Komáromi Zoltán, a DK-s önkormányzatok által pénzzel kitömött háziorvos például már arról is beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy az oltás nem jobb, mint a fertőzés, vagyis inkább akkor már a koronavírus, mint a kínai vakcina.

Hétfőn este az ATV Csatt című vitaműsorában szintén felmerült a koronavírus és az oltások témája. A műsorban Vágó István, a DK elnökségi tagja úgy tagadta, hogy oltásellenes lenne pártja, hogy közben beismerte azt.

– Nem oltások ellen, hanem megbízható oltások mellett kampányolunk – hazudta Vágó István a műsorban, elfelejtve, hogy pártja petíciót indított a kínai vakcina ellen.

Vágó arról magyarázott, hogy a DK nem oltásellenes, hanem „keletivakcina-ellenes”, szerinte ez a kifejezés már inkább kifejezi az álláspontjukat.

Vágó szerint nem igaz a műsor másik vendégének, Bencsik Gábornak a véleménye, hogy felépítettek egy kampányt a keleti vakcina ellen. Ez ugyanis szerinte nem politikáról, hanem az emberek biztonságáról szól – hazudta ismét.

Ezek után Vágó a műsorban bemutatta a jól ismert baloldali halálkampány egyik elemét is, amikor azt mondta: „Biztos vagyok benne, hogy a kórházban tudják, ha valaki meghal, kapott-e vakcinát vagy nem. Mi miért nem tudhatjuk ezt meg? Kiderülhetne, hogy mennyire véd, mondjuk, a kínai vakcina.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.