Zűrzavar Gyurcsányné fejében

Nem ártana tudnia a DK EP-s listavezetőnek, hogy milyen országok nem tartoznak az Európai Unióhoz.

Nagy Árpád
2019. 05. 02. 16:32
DOBREV Klra
Budapest, 2019. április 14. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-listavezetõje, Gyurcsány Ferenc felesége beszédet mond a párt európai parlamenti kampánynyitó rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2019. április 14-én. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsányné legerősebb majálisozó mondata – függetlenül attól, hogy ma nem sok olyan magyar választópolgárt talál, aki ez EU-n kívül képzelné el Magyarországot – így hangzott: „Nem igaz, hogy az Európai Unión kívül is van élet, ott csak káosz, nyomor és összeomlás van.”

Keressünk néhány olyan példát, ahol Klára asszony csak káoszt, nyomort és összeomlást lát. Ilyen lehet mondjuk Svájc? Vagy Norvégia, az Egyesült Államok és Kanada, esetleg Japán, Dél Korea, Szingapúr, Kína, Oroszország..., hogy olyan országokat említsünk, amelyekről az egykori kormányfő (most éppen kígyózó prímszám-specialista) felesége is hallhatott.

Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció legtehetségesebb, legtájékozottabb, legjobban felkészült európai parlamenti képviselőjelöltje.

Milyenek lehetnek a többiek?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.