Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: emmi

854 cikk 1/86 oldal

Megugró állami előtörlesztés

Több mint háromezer család igényelte fennálló jelzáloghitel-tartozásának csökkentését a családvédelmi akcióterv keretében az első két hónapban.

Letették esküjüket az Emmi új államtitkárai

Letette hivatali esküjét Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért, illetve Lőrinczi Zoltán nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.

A fogorvosok nem sztrájkolni – szabadságra mentek

Egyszerre ment szabadságra több mint ezer fogorvos, akik ezzel szeretnék kifejezni: a jelenlegi finanszírozás nem teszi lehetővé a rendelők hosszú távú, biztonságos működését.

Sérül a szabad felhasználás

A vonatkozó jogszabályban meghirdetett feltétek teljesítése mellett augusztus utolsó hetében már olyan bank is akadt, amelynél a konstrukció szabad felhasználását szűkítették.

Olcsóbb a tanévkezdés, mint valaha

Rétvári Bence hangsúlyozta: a magyar családok érezhetik, hogy a kormány az iskolakezdés idején a terhek jó részét igyekszik levenni a vállukról, a juttatások körét bővítették.

Emmi: A minisztérium továbbra is kész tárgyalni az orvosi kamarával

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ezt arra reagálva tudatta, hogy Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke sajtótájékoztatóján azt mondta, rendkívüli nagygyűlést hívott össze, amelynek célja a „félbeszakad tárgyalások folytatása” a kormánnyal, és „gyors, eredményes lezárása”.
854 cikk 1/86 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.