Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 16., szerda, Gál napja

Címke: Giro d'Italia

15 cikk 1/2 oldal

Aranykorát éli a magyar turizmus

Guller Zoltán a nagykanizsai Csónakázó-tó körül kiépített közel 5 kilométeres kerékpáros- és futósétány avatása alkalmából beszélt arról, hogy a turizmus a magyar gazdaság egyik motorja.

Elteker a Giro a Balatonhoz

Megadták a módját csütörtökön annak a sajtótájékoztatónak, amelyen a szervezők bejelentették, milyen útvonalon indul a 2020-as Giro d’Italia Budapestről.

Karanténban

Bár az ellenzék sajátos prizmáján keresztül vizsgálva Magyarország végzetesen elszigetelődött, ehhez képest hazánk adott, illetve ad a jövőben is helyszínt számos rangos nemzetközi sporteseménynek.

A 2020-as Giro záloga

Tetszhalott állapotából éledezik a magyar kerékpársport, s néhány elszánt embernek köszönhetően terjed és fokozódik a jó értelemben vett bringás őrület.

Ecuadori és magyar siker az idei Girón

Az ecuadori Richard Carapaz nyerte a tegnap véget ért olasz kerékpáros-körversenyt, a Giro d’Italiát. A 26 éves bringás a nagy körversenyek történetének első ecuadori győztese lett.

Magyar csapat nyerte a Giro E-versenyt

Magyar csapat nyerte az olaszországi Giro E-viadalt, amelyben elektromos kerékpárokkal versenyeztek a résztvevők.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …