Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 17., szerda, Endre, Elek napja

Címke: Giro d'Italia

11 cikk 1/2 oldal

Elteker a Giro a Balatonhoz

Megadták a módját csütörtökön annak a sajtótájékoztatónak, amelyen a szervezők bejelentették, milyen útvonalon indul a 2020-as Giro d’Italia Budapestről.

Karanténban

Bár az ellenzék sajátos prizmáján keresztül vizsgálva Magyarország végzetesen elszigetelődött, ehhez képest hazánk adott, illetve ad a jövőben is helyszínt számos rangos nemzetközi sporteseménynek.

A 2020-as Giro záloga

Tetszhalott állapotából éledezik a magyar kerékpársport, s néhány elszánt embernek köszönhetően terjed és fokozódik a jó értelemben vett bringás őrület.

Ecuadori és magyar siker az idei Girón

Az ecuadori Richard Carapaz nyerte a tegnap véget ért olasz kerékpáros-körversenyt, a Giro d’Italiát. A 26 éves bringás a nagy körversenyek történetének első ecuadori győztese lett.

Magyar csapat nyerte a Giro E-versenyt

Magyar csapat nyerte az olaszországi Giro E-viadalt, amelyben elektromos kerékpárokkal versenyeztek a résztvevők.

Ember feletti teljesítmény

Az országúti kerékpározás, amellett, hogy százmilliók érdeklődését lekötő versenyforma, egyben természetesen hatalmas üzlet.

Magyar fakultás Bolognában

A szíves fogadtatáshoz kellett még valami, helyesebben valaki. A magyar kerékpársport nemzetközileg legismertebb képviselője.

A kerékpársport térképén

A Giro d’Italia az erre az idényre prognosztizált 818 millió tévénézőjével vitathatatlanul a földkerekség legnézettebb sporteseményei közé tartozik.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.